torstai 14. helmikuuta 2013

Ups...

Löysin sattumalta ehkä unelmieni sivuston – ihania treenivaatteita syötävän suloisissa väreissä, useita eri merkkejä ja mikä parasta, HUIKEAN edulliset hinnat! Hehehe, arvatkaapa vaan pystyinkö välttämään kiusausta.

Niinhän siinä sitten kävi, että päädyin itsekin tilaamaan muutamat rakkauspakkaukset kotia kohti. ♡ Olen heikko ihminen. Tässä kuitenkin vielä kuvat niistä tuotteista, jotka tulen pian adoptoimaan matkahuollosta parempaan hoivaan:


Eivätkös olekin ihania? :) Ja nyt se paras osuus – kaikkiin viiteen tuotteeseen meni rahaa tarkalleen 100,54 €! Ihan huippuhyvä hinta siis ottaen huomioon, että siihen hintaan sai mm. Niken juoksukengät, juomapullon, pari treenitoppia ja Adidaksen treenitrikoot. Ja jos jonkun mielestä tuo summa kuulostaa suurelta, niin olisittepa nähneet sen alkuperäisen ostoskorini, josta lähdin lopulta karsimaan niitä tuotteita... :D Loppusumma taisi olla lähes neljä kertaa suurempi!

Ja tosiaan nämä tuotteet löytyvät osoitteesta Sportamore.fi – siirtyminen sivulle omalla vastuulla, voi nimittäin olla kohtalokasta lompakolle... :D

6 kommenttia:

  1. Apua! En oo kuullukaan mutta tässä onkin tekemistä tänään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma kokemus Sportamoresta: http://nokkosestaruusuksi.blogspot.fi/2013/01/sportamoren-paketti-kuvia.html

      Lyhkäisyydessään: tosi hyviä tuotteita, ei oo hinnoilla pilattu ja toimitus oli ihan supernopea! Tykkäsin kyllä tosi paljon ja ihan mielelläni suosittelen muillekin! :)

      Poista
    2. iina: Heh joo, siinä saattaa käydä huonosti... Tai siis hyvin, miten sen nyt ottaa! :D
      Nokkonen: Ääh tulispa munkin paketti noin nopeasti! En malta odottaa :)

      Poista
  2. HNNNNNGGGHHGH!! -ruttu shoppailuhimoissaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo ehtiny ku täs on joutunu olee koko päivän vankina jossai rakennuksessa mitä väitetään mun työpaikaks, hyi helvetti! MUTTA ajattelin et teen tilauksen sit palkinnoks itelleni KUN oon ollut polttamatta vaikka öö helmikuun loppuun. siitä vähän lisämotivaatioo tähän savuttomuuteen :D en voi kyl mennä noille sivuille ennen sitä ollenkaa, ei riitä itsekuri siinä asiassa.. -ruttu

      Poista