tiistai 5. elokuuta 2014

Lisäravinteet at the moment (video)

Ensin videolla helppouden ja selkeyden vuoksi:

Ja sitten... The listaus. Videointi on kyllä huomattavasti helpompaa auki kirjoittamiseen sekä etenkin tuotteiden ja linkkien etsimiseen ja listaamiseen verrattuna. Joskus salaa toivon, että olisin valinnut bloggaamisen sijaan vloggaamisen, heh ja huoh.

~ Star Nutrition Whey-100 / Star Nutrition Whey-80 (vanilla-pear, double rich chocolate, vanilla & banaani)
~ Dymatize Nutrition Elte Whey (chocolate mint)
USP Labs Modern BCAA+ (blue raspberry), slurps!
~ Star Nutrition Octane
~ USP Labs Jack3d Advanced
~ Star Nutrition L-Glutamine
~ Star Nutrition Creatine Monohydrate
~ Star Nutrition Ripped Pro
~ Solgar ruoansulatusentsyymi
~ Star Nutrition Only One Regular (saa yleensä kivasti kaupan päälle)
~ Star Nutrition Vitamin D3
~ Optimum Nutrition L-Carnitine
~ Star Nutrition CLA Advanced
~ Chained Nutrition ZMA Hardcore

Videolta ja listalta jäi siis puuttumaan jauhemaiset hiilarit, Star Nutrition Gainer ja kokonaan mainitsematta jääneet Omega3-rasvahapot. Sellaisia lisäravinteita siis täällä tällä hetkellä, poikkeavatko teidän listauksenne näistä ja jos, niin olisi mielenkiintoista kuulla miten? :)

Postauksessa mainoslinkkejä, osa tuotteista saatu blogin kautta yhteistyönä.

17 kommenttia:

  1. mitä luulet paljon kuukaudessa tulee maksamaan? oletko itse mitä hyötyjä huomannut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, kuukausisaldoa en uskalla nyt äkkiseltään arvioida, kun moni noista riittää useammallekin kuulle ja osa on sellaisia, mitä välttämättä ei ole yhtä tarpeellista ostaa tai ainakaan näin mittavissa määrin.

      Välittömiä hyötyjä olen havainnut BCAA:n/Octanen, pre-workoutin ja Rippedien suhteen eli ne auttavat ainakin omassa jaksamisessani aavistuksen verran. Mitään ihmesuoritusta Clark Kentistä Supermaniksi ei noillakaan kyllä saa aikaan, mutta pientä helpotusta kuitenkin. :) Wheytä en myöskään jättäisi missään nimessä pois laskuista, se on sellainen must-tuote.

      Poista
  2. Ei voi muuta ku kauhistella, kuinka paljon sulla on noita lisäravinteita... Aivan sairasta. :D
    Ja siis tarkoitukseni ei ole loukata, mutta toi määrä on vaan aivan uskomaton...
    Mulle riittää kolme lisäravinnetta, joskin haluan alkaa käyttämään jossakin vaiheessa protskujauhetta,
    mutta toistaiseksi riittää noi kolme lisäravinnetta. Mun mielestä jo neljä lisäravinnetta on jo paljon,
    saatika noin paljon mitä sie käytät. Hui mikä määrä! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no, nälkä kasvaa syödessä. :D Huomioithan, että tässä olen siis esitellyt kaikki omistamani lisäravinteet, siis ihan kaikki. Ja huomioitavaa on myös, että osa noista menee tavallaan päällekkäiin toistensa kanssa (CLA & karnitiini tai BCAA ja Octane) eikä niistä molempia tarvitse syödä päivittäin – tai ollenkaan, jos ei halua.

      Pääosin omaan ruokavalioon kuuluu protskujauheet (itsestäänselvyys), vitamiinit (moni, d, sinkki & magnesium), BCAA sekä kreatiini & glutamiini (joita monesti lisätty useisiin valmisteisiin jo valmiiksi, esim. Octaneen). Hifistelynä ja omana valintana sitten päälle pre-workout ja Ripped, koska me likey. <3 Ja loput sitten sellaista pientä extraa. :)

      Poista
    2. Mitkä kolme sulla muuten on nyt menossa? :)

      Poista
    3. Ok mä luulin, että käytät siis noita kaikkia PÄIVITTÄIN niin olin vähän shokissa haha! :D

      Miultakin löytyy kyllä protskujauhetta, mutta en ole koennut sille tarvetta, kun kahdesta muusta lisäravinteesta saan sitä protskua + tietty ruokavaliosta, mutta kun aloitan seuraavan treenini niin olen tässä pohtinut että sitten on kyllä pakko noitten lisäksi käyttää sitä protskujauhetta, muuten en tuu saamaan sitä lihasmassaa, jota halajan. :P

      Miun tuotteet on teitille tuikituntemattomat (näin ainakin epäilen), kun niitä saa vain Yhdysvalloista. Oon luultavasti Suomen ensimmäisiä immeisiä, joka käyttää Beachbodyn lisäravinteita. Tällä hetkellä käytössä; Endurance & Energy treenijuoma, Results & Recovery palautusjuoma sekä Shakeology; "päivän terveellisin ateria". :)

      Nurkasta löytyy myös Beachbodyn vaniljanmakuinen proteiinijauhe, mutta juotuani monta kertaa Cambridgen vaniljapirtelöä, ei toi vanilja maku enään uppoa, joten täytyykin tilata Beachbodyn suklaanmakuista proteiinijauhetta seuraavaksi. :P

      Olen noista kaikista kolmesta kirjoittanut oman mielipiteeni ja lisäsin nyt niihin tunnisteen; Lisäravinteet eli tsekkaappa se, jos yhtään kiinnostaa. Pääset siitä tunnisteesta suoraan niihin kahteen eri postaukseen, joissa noista lisäravinteista höpötin. :)

      http://unelmavartalonmetsastys.blogspot.fi/

      Poista
    4. Dodiih, hyvä kun opastit rautalangasta, niin pääsin heti kiinni noihin lisäravinne-postauksiisi. :)

      En ehtinyt vielä perehtyä noiden Beachbodyn tuotteisiin, mutta voisin arvailla nimien osalta, että niissäkin on käytetty "useampaa eri lisäravinnetta" tukemaan kutakin käyttötarkoitusta parhaimmalla mahdollisella tavalla. Mulla kun esimerkiksi siis treeninaikainen juoma koostuu ihan omasta mixauksesta BCAA:ta ja kreatiinia sekä treeninjälkeinen Wheystä, glutamiinista ja mahdollisesti hiilareistakin – ja joku toinen saattaa sitten mennä helpoimman kaavan kautta ja juoda vain yhtä valmiiksi kaikenkattavaa mix-juomaa, jossa on kuitenkin about sama määrä ellei jopa enemmän erillisiä lisäravinteita.

      Toivottavasti sait jostain langan päästä kiinni, alan olla jo aika valmista kauraa unten maille näin iltatreenin päätteeksi, heh. Pakko kyllä tutkiskella noita sun juomia myöhemmin vielä lisää, jäi kiinnostamaan! :)

      Poista
    5. Niissä on juuri kaikenmaailman ravinteet samassa, kato ei tarvitse sen takia ostaa monta erilaista. ;)
      Ja maku on just mahtava niin oon ihan rakastunu heidän tuotteisiinsa. :)
      Harmittaa vain juuri tuo saatavuus, kun omilta sivuiltansa eivät lähetä muualle kuin Yhdysvaltoihin niin täytyy sitten etsiä joku myyjä, joka lähettää maailmanlaajuisesti. Nytkin kun katsoin niin KUKAAN ei myy tuota suklaanmakuista proteiinijauhetta. :( Eli joudun nyt sitten kysymään joltain, jos joku voisi sitä ostaa valikoimiinsa ja myydä maailmanlaajuisesti.

      Helpompaa olisi ostaa mm. fitnesstukusta saatavilla olevia tuotteita, mut oh well... :D

      Poista
    6. No on kyllä vaikeasti tavoiteltava valmiste. Oletko koittanut ebayta? :)

      Poista
    7. Se onkin ainut paikka, josta tota saa. Siellä nimenomaan ei aina löydy myyjiä, jotka myisi maailmanlaajuisesti ja mm. toi suklaanmakuinen protskujauhe niin sitä ei myy kukaan tällä hetkellä siis ei ole listoilla laisinkaan. :/

      Poista
  3. Mitä tuo ruuansulatusentsyymi on ja miten toimii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se siis sisältää ruuansulatusta edistäviä entsyymejä, jotka auttavat elimistöä pilkkomaan, imeyttämään ja hyväksikäyttämään ruoka-aineita + vapauttaa normaalist ruuansulatukseen käytettävää energiaa muuhun käyttöön. Itse asiassa nyt kun mietin, niin saatan ottaa tämän takaisin käyttöön lounaan yhteydessä – kovin usein tulee niin hurja väsymys ja töiden jatkaminen on oikein urakka lounastauon jälkeen, heh!

      Poista
  4. Löytyy kyllä myös pahanmakusta heraa Star Nutrionilta, se pistaasipähkinöiden makunen oli kyllä jotain kauheeta :D Perus pähkinänä mahtavan makusta, mutta toi hera oli kyllä jotain kauheeta.

    Ei kai tuota Gaineria voi sanoa hiilarivalmisteeksi, perus valmispalkkari johon vaan tungettu enemmän maltoo. Jos ostai pelkkää maltoo tai vitargoo niin sitten voitais puhua jo hiilarivalmisteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, no ehkä pysyttelen sitten kaukana pistaasista... Tai sitten hulluna kokeilen sitäkin. :D

      http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/gainer-pro-4kg

      Gainer menee kyllä itselläni näppäränä hiilaripitoisena palautusjuomana jatkossa, arvot ainakin mätsäävät makroihin ja tuote on käytetty pt:n hyväksynnässä. :) Vitargo onkin sitten se puhdas hiilari, jota olin ostanut itselleni testiin, mutta josta en kyllä liiemmin välittänyt – maku ei oikein kunnolla peittynyt wheyn alla.

      Poista
  5. Minua tuo listan koko ei ainakaan suuremmin järkyttänyt.Omat satsit samaa luokkaa. Kokeilemalla ne parhaimmat kombot itselleen aina löytyvät, ei pelkästään etikettejä ja arvosteluja lukemalla. Kommenteissa eniten pisti silmään että Miki näkee noin suuren vaivan tilatakseen jotain tiettyä lisäravinnetta. Pakko maistua todella hyvältä! :D Tilaatko sitä useamman kilon kerralla tuon toimitusvaikeuden takia vai treenaatko vain niin kevyesti ettei kulu? Omaan palkkariini kuuluu whey-100,vitargo ja krea. Huomasin myös että Vitargo ei pahemmin makunystyröitä hivele, mutta minulle aivan se ja sama. kurkusta alas ja thank you.Intraan Evelle vinkki, kokeile extendiä! Makuna orange aivan loistava. Ei tarvitse edes tilailla toiselta puolelta maailmaa, tukusta löytyy. ;) Hieman maukkaampaa kuin octane, joka sekin mielestäni maukasta. -P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetkinen, siis mikä extend ja missä on suora linkki siihen? Haluan hyödyntää vinkkisi, mutten tiedä mitä olen etsimässä. :D Fitnesstukultakaan ei löydy hakusanalla 'extend' mitään tiettyä tuotetta. Sniif.

      Poista
  6. Pahoittelut ylimääräisestä e:stä :) http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/xtend

    VastaaPoista