tiistai 14. tammikuuta 2014

Reenit sekaisin

Pre-kehonpainotreeni

Okkei, mulla pitäisi olla suht tarkka kaava mitä treeniä noudattaa milloinkin ja jos oikein muistan, niin ne menivät tässä järjestyksessä (ja pt voi sitten siellä korjata jos nyt menikin väärin :D):

ma: salitreeni 1
ti: lepo
ke: HIIT
to: lepo
pe: salitreeni 2
la: kehonpainotreeni
su: lenkki

Tällä viikolla en ole sitten päässyt tähän treenirytmiin selkeästikään vielä kiinni. Mulla taitaa olla myös aikamoinen dementia tulossa, kun en enää näin tiistaina muista, miksen eilen muka voinut mennä salille tekemään treeniä? :D En tosissaan tajua… Ja kun se rästiin jäänyt salitreeni piti sitten tehdä tänään, niin mulle osuikin sitten olosuhteiden pakosta tänään kehonpainotreeni. Ai että miten mökötys voikin saada ihmisen istumaan sängyn reunalla vaikka tunnin ja havahtumaan vasta sen jälkeen, ettei sinne salille varmaan enää pääse edes sisälle, tsiisus… :D Ensi kerralla kanavoin ärsytyksen kyllä suoraan treeniin, siitähän tulee heti paljon parempi fiiliskin.

Nyt mulla pitäisi mennä sitten loppuviikko niin, että keskiviikkona salitreeni 1, torstaina HIIT ja perjantaina lenkki, lauantaina jos vain suinkin koiranäyttelyiltä ja tupareiden järjestämiseltä ehdin (eli en ehdi…) niin salitreeni 2 ja sunnuntaina lepo. Höh. Ärsyttää jo nyt, että viikkorytmi on ihan pielessä. Ottakaa siis täältä oppia – kun on treenipäivä, niin se treeni tehdään ja piste. No excuses. Itse ainakin opin tässä nyt kantapään kautta ja ensi maanantaina on salitreeni vaikka maahan putoaisi meteoriitti, perhana.

After-salitreeni2, LÄÄH! … ja ne uudet Better Bodiesit!

Ihan oikeasti, noi pöksyt. <3 Joo, jaloissa ja tietysti koko kropassa riittää kyllä työtä, mutta kyllä nämä uudet housut jalassa vain yllättävän paljon reippaammin jaksaa sekä henkisesti että varmaan vähän myös fyysisesti. :D Jos sen motivaation saa uusista treenipöksyistä, niin mikäs siinä. Haluaisin mennä nämä jalassa ihan töihinkin, sairasta. Tosin... Nyt kun mietin, niin huomennahan voisin jopa repäistä ja mennäkin, ihan vain koska ne ovat niiiiin nätit. :)

12 kommenttia:

  1. kiitos tosi ihanasta blogista! yleensä en jaksa näitä seurailla mut tää on paras!

    täällä go fat golla laihduttava, 6viikossa lähtenyt 10.2kiloa :)

    paljo sulla oli siis lähtötilanne, ja paljon on nyt painoa :) ?

    ja suuurkiitos proteiinipulla ohjeesta! :)

    -joanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos ihanasta kommentista! :) Mä en kaikesta tästä blogiavoimuudesta huolimatta halua huudella omaa painoa täällä, kun tätä lukee (puoli)tuttujakin ihmisiä ja haluan pitää blogin kuitenkin edelleen avoimena blogina. Painoa on kuitenkin lähtenyt 15-20 kiloa lähtötilanteesta. :) Protskupulla on kyllä huvaaaaaa, pitää varmaan tehdäkin joku päivä pitkästä aikaa. <3

      Poista
  2. Mä olen huomannut uusien treenivaatteiden tehon. On ihana päästä käyttämään niitä salille. Se on varmasti syy miksi olen tässä kuussa ostellut yhtä jos toista :).

    Mut kiva blogi, tsemppiä treeniin, hullua tuo HIIT :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ne kyllä motivoivat ja jo pelkästään niiden päällepukeminen saa olon sporttisemmaksi. :D HIIT mulla on vielä aika alkuaskelissa, siis hiki kyllä valuu ihan hirveästi vaikken ihan kauhean kovaa pystykään niitä työosuuksia vetämään. :D Eiköhän sekin kyllä kehity tässä vielä pikkuhiljaa!

      Poista
  3. Anonyymi: Todella hyvin on paino lähtenyt!! Onnea hei siitä. :)

    Eve: Bongasit siut seuraajana ystäväni blogista ja pakkohan sitä on tätäki alkaa seurailemaan, kun painonpudotus on minullakin aiheena sekä treenaaminen, kesäkuntoon pääseminen. ;) Jään mielenkiinnolla lukemaan miten menee PT:n kanssa, itsekkin mietin yhdessä vaiheessa FitFarmia, mutta päätin nyt sittenkin treenata vain kotona. Moni on saanut tuloksia ihan vain kotona treenaamalla niin minä kokeilen myös, tulisiko niitä "OMG!" tuloksia ilman PT:tä, jopa ilman välineitä. Nähtäväksi jää. :)

    Tule ihmeessä kurkkaamaan, kun kerkiät (kirjoitan kokonaan englanniksi): Ryuichis.blogspot.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla onkin miljoona aihealuetta taas, mistä haluaisin kirjoittaa, kunhan saisin koneen taas toimimaan ja sormet sauhuamaan. :D Mutta tosiaan ilman PT:täkin pystyy tottakai ihmesuorituksiin ja olenhan itsekin pudottanut sen 15-20 kiloa täysin omin avuin. :) Nyt kyllä huomaa silti, että vaihtelu todellakin virkistää ja motivaatio on erilaista nykyään PT:n myötä!

      Kiitos vinkistä, otin lukulistalle blogisi! :)

      Poista
  4. Hyvältä näyttää noi housut sulla päällä! Ja kroppa tietty muutenkin on upee! :)

    Kyllähän uudet treenivaatteet aina kummasti motivoi liikkumaan. Mulle tosin kävi niin, että ostin vasta uuden treenipaidan, ja tottumuksesta otin M-koon. En edes jaksanut sovittaa. Kun sitten salin pukuhuoneessa vedin paidan päälle, oli ihmetys suuri kun paita oli ihan liian ISO! Ei näyttänyt hyvältä, taisi mennä hukkaan se ostos! :/ Positiivista on tietty se, että olin päässyt laihtumaan melkeen huomaamatta muutaman kilon ja koko vaihtunut S:ksi tälleen normaalipainon lähestyessä. :)

    Ps. Kerro ihmeessä jos menit noilla housuilla töihin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, en mennyt silloin, mutta NYT olen nämä kyseiset housut jalassa töissä ja vähän nolona kuljen pitkin käytäviä... :D Mukavat ja hienot ne ovat silti, heh. Ja käytännölliset, koska menen töiden jälkeen salille. :)

      Ihan mahtava tilanne toi sun vikatikki-ostos, rahaa se vain on ja voit myydä paidan eteenpäin, kun taas pienentyminen on jotain mitä ei voi millään ostaa, vaan sen eteen täytyy tehdä oikeastikin töitä! :)

      Poista
  5. Löysin vasta blogisi ja liityin samantien seuraamaan :) Itselläni jonkinlainen projekti meneillään saada itseä niskasta kiinni lähinnä syömisten kanssa... Liikun kyllä, mutta kun tulee mussuteltua kaikkea tarpeetonta tarpeettoman paljon :D

    Täältä löysin paljon inspiraatiota sapuskoihin ja vähän järkevämpään syömiseen itseään näännyttämättä! Plus että ruoan tulisi maistuakin hyvältä, jos multa kysytään :D Minkälaista proteiinijauhetta käytät? Esim tuossa proteiinipannarissa? En noista oikein osaa ottaa selvää, etää mihin ja miten ja mistä. Kiva jos vastailet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla, että jäät seuraamaan! :) Sehän siinä on tosiaan, että ruokavaliolla tehdään suurin osa työstä ja liikunta sitten tukee siinä ohessa kroppaa + tietysti auttaa henkisesti jaksamaan. :) Tsemppiä ruokavalion kanssa!

      Mulla on käytössä parikin eri jauhetta, Fast Dietmix mansikan makuisena sekä Star Nutrition Whey-80 vanilla-pear -makuisena. :) En ole mansikkaa vielä koittanut proteiinipannariin, mutta seuraavaksi sitten menee varmasti sen kanssa! Suosittelisin siis jompaa kumpaa noista, ehkä ennemmin Dietmixiä, jos vasta aloittelet noiden protskujauheiden kanssa. Itsekään en ole ammattilainen niiden suhteen, joten pitäydyn näissä tutuissa ja turvallisissa. :D

      Poista
  6. Luin tän sun blogin alusta loppuun, kommentteja myöten parin päivän aikana ja nyt kun pääsin "maaliin", tuli sellanen fiilis että "apua, mitä mä nyt teen kun tää loppu" :D Eli siis kirjottelehhan ahkeraan että meillä kaikilla on jotain luettavaa ;)
    Ihan mielettömän suorituksen oot tehny ja voit todellakin olla ylpee itestäs! :)
    Oon ite tällä hetkellä suht samoissa mitoissa kun sinä aloittaessasi GFG dieetin ja nyt sinun innoittamana päätin aloittaa itsekkin tuon :) Nyt on toinen päivä meneillään ja helppoa on ollut :) Monenlaisia dieetteja oon kokeillut, mutta niihin liittyvät rajoitukset on ollut inhottavia ja sen takia olenkin aina lopettanut. GFG:n hyviin puoliin kuuluu tosiaan se että saa syödä eikä silloin tällöin pidetyistä herkuttelupäivistä ole haittaa :)

    Kiitos mahtavasta ja motivoivasta blogista, jota aijon ehdottomasti lukea jatkossakin!


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana. :DDD Yritän kyllä nyt jatkaa postailuja ahkeraan, hirveästi olisikin jo sanottavaa, mutta tietokoneen laturijohto oli (taas...) hajonnut ja olen nyt kärsivällisesti odotellut vain uutta saapuvaksi. Eiköhän kohta palata takaisin arkirytmiin postailujen suhteen. :)

      Kiitos kehuista ja jos olet suunnilleen samoissa lukemissa kuin mitä itse olin, niin tiedäppä vain, että se palkinto on todellakin kaiken sen arvoista! Ja matkakin sujuu varmasti paljon helpommin kuin mitä olettaisi. :) Asenteesta lähtee ihan kaikki, joten pidä se koko ajan hyvänä ja ajatukset positiivisena, niin olet aina askeleen edellä!

      Poista