torstai 2. tammikuuta 2014

Uusi ruokarytmi, ruokavalio ja treeniohjelma :)

Jeaa, uudet tuulet puhaltavat! Nyt on uusi ruokavalio polkaistu käyntiin ja so far so delicious! Löydän ihan uusia ruokamakuja vanhojen tuttujen kaveriksi, tästä jos jostain sitä motivaatiota pystyy repimään kun saa vihdoinkin kauan kaivattua vaihtelua. 

Maustamatonta broileria, quinoaa (mausteina mango-curry, paprika ja chili) sekä salaattia.

AAMUPALA! <3 Aiemmat rahka-aamupalat tökkivätkin jo siihen tahtiin, että paistettua kanamunaa, avokadoa ja (tällä kertaa) kirsikkatomaatteja odottaa ihan erilaisella innolla, kuola valuen luonnollisesti.

Kuva ei todellakaan tee oikeutta sille hikimäärälle, mitä uusi treeni (yksi niistä that is…) sai aikaan! LÄÄH. Kuusi kierrosta, joista jo toisen jälkeen olin ihan lätäkkönä lattialla ja tunsin oloni lähinnä pieneksi possuksi jumppavaatteissa. Eh. :D Ehkä se kunto tästä nyt sitten pikkuhiljaa paranee ja liikkeiden suorittaminen muuttuu puhtaammaksi, tällä kertaa mentiin vielä hammasta purren pakko-saada-tehtyä-väkisin-keinolla-millä-hyvänsä -meiningillä. Ensi kertaa kauhunsekaisin tuntein odotellessa… :D No ei vaan, ihan todella hyvä fiilis treenin jälkeen, kun tietää tehneensä parhaansa ja että kehitystä on todellakin odotettavissa, koska nyt mentiin vielä vauvan askelissa.

Nyt taidan sukeltaa vielä Sportamoren ihmeelliseen alemaailmaan, itseään saa tietenkin palkita (ja motivoida!) silloin tällöin uusilla treenivaatteilla, eikös vain? :) :D

9 kommenttia:

  1. millä treenillä sait itsesi noin hikeen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uudella treenilläni, jonka on kehittänyt personal trainerini ja jossa käytetään siis kehonpainoa! :)

      Poista
    2. Nyt kun katson tota kuvaa, niin missä se hiki edes näkyy? Heh, olisin voinut laittaa myös sellaisen kuvan, joka näyttää siltä kuin olisin suihkauttanut vesipullosta muutaman kerran naamalle, mutta se oli niiiiin kauhea näky etten kertakaikkiaan kehdannut. :D

      Poista
  2. Hei suosittelen tsekkaan sportsdirect.com, törkeen halpaa treenikamaa briteistä, eikä toimitus kestä kauaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Ainoa vaan, että himoitsen tällä hetkellä Niken tuotteita, niitä tuolta ei ihan hirveästi löytynyt. :( Ja Better Bodiesin trikoita myös… :D

      Poista
  3. Hei. Blogisi on aivan mahtava ja sain aivan uutta puhtia ja roppakaupalla motivaatiota. Seurauksena kävin ilmoittautumassa seuraavaan superdiettiin, joka starttaa maanantaina :) Saa nähdä kuinka haasteelliseksi se osoittautuu. Mietin että uskaltaisinko itsekkin perustaa oman blogin? Hyväpuoli tässä on ainakin se että jos motivaatio alkaa olemaan hukassa niin ei kuin lueskelemaan blogiasi niin se löytyy kumman nopeasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla <3 ja ihan ehdottomasti PERUSTA BLOGI ja sen jälkeen laita mulle linkki niin jään lukemaan. :D Olen varma siitä, että Superdieettisi tulee menemään hienosti, sen verran hyvä fiilis mullakin siitä nimittäin jäi. Se on erinomainen kick-off painonpudotukselle ja elämänmuutokselle noin ylipäänsä. :)

      Poista
  4. Heips. Löysin jotai kautta sun blogin, ja pikasella vilkasulla pistin ylös ruoka vinkkejä, ruoka ku tuottaa mulle ongelmaa. Projektina ois siis laihutus, reilu 10kg viime vuonna pois jo sai. Mut ote lipsu ja taas pitäs yrittää palata ruotuu :) Kiva tää sun blogi pika vilkasulla, joku päivä lukea vähä tarkemmin vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihanaa, että sullakin on blogi, jäänkin seurailemaan tarinaasi. :) Se on mulla ainakin aina hankalaa, että kun sen x määrän kiloja on saanut pudotettua ja alkaa jollain tasolla olla tyytyväinen suoritukseen, niin on vaikea saada potkittua itseään enää sinne lopulliseen tavoitteeseen. Ja kroppakin tuntuu olevan samoilla linjoilla! Toivottavasti ruokavinkit auttavat sua jatkossa, itsekään en enää tiedä oikein mitä teen (tai ole oikeastaan koskaan tiennytkään, tarkoilla ja räätälöidyillä ohjenuorilla vain mennyt eteenpäin :D), mutta uskon ja toivon vain, että itseäni viisaammat tietävät, mitä tekevät! :)

      Poista