tiistai 5. marraskuuta 2013

Pala rasva pala...

Hehheh, mua jo ihan naurattaa miten epämukavuusalueille vien tätä blogia. Aion pyyhkiä täysin mielestäni sen, että tätä saattaa lukea useampikin tuttu tai että joku siellä ruudun puolella naureskelee kamppailuilleni. Aivan sama, ei elämä ole niin vakavaa ettenkö voisi näitä(kin) kuvia julkaista eli täältä pesee. :) Mua ei edes lainkaan harmita, että tätä vararavintoa löytyy vielä sieltä sun täältä, sillä tiedän sataprosenttisen varmasti pääseväni tavoitteeseeni ennen pitkää. Se jos mikä antaa voimaa – usko itseensä!

Tässä vatsa tänään kuvattuna parhaimmillaan. Joo, saan sen kyllä varsin helposti näyttämään myös upealta rantapallolta jos haluan. Talvella on hyvä pitää itseään lämpöisenä vararavinnolla, mutta kyllä mä pikkuhiljaa voisin harkita pukevani päälle mieluummin ihan vain niitä lämpimämpiä vaatteita… :D Pala siis pois ylimääräinen rasvakerros, kiitos hei. Vatsalihaksia en ole ehtinyt treenata 'normaalia' enempää, mutta ehkä niihinkin pitäisi pikkuhiljaa alkaa panostamaan, lääh. Vaikka kesään 2014 on vielä yli puoli vuotta aikaa, niin kyllä tässä silti alkaa kiire painamaan.

Mulla olisi olemassa koneella kuva before-tilanteesta, mutta se on oikeasti niin järkyttävää katsottavaa, etten taida pystyä julkaisemaan sitä kuvaa i-ki-nä. Jonkinlainen itsesuojeluvaisto sentään vielä pelaa.

Sitten vähän off-topiciin, mutta sivuaa toki tätä blogin aihepiiriä. Testailen paljon vaatteita ja asukokonaisuuksia web-kameran avulla (suosittelen!) ja tässäpä taas vähän konkreettisia kuvia ennen-jälkeen -tilanteista. Ylemmät kuvat on otettu noin kaksi vuotta sitten ja alemmat kuvat sitten eilen! Jee. :) Musta mekko on muuten sama, heh. Onneksi oli venyvää materiaalia.

14 kommenttia:

 1. Huikeeta Eve! Oot upee!
  - Lare

  VastaaPoista
 2. Komppaan edellistä! -ruttu

  VastaaPoista
 3. Upeelta näyttää! :) Ja puolessa vuodessa kerkee tapahtumaan vaikka millasta muutosta, ei kannata stressata sitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on ihan totta, mutta vaatii tietysti sinnikkäästi suunnitelmassa pysymistä. :) Kiitos <3

   Poista
 4. Mahtava edistys! Tulet varmasti saavuttamaan tavoitteesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä se siitä vielä saavutetaan! Kiitos! :)

   Poista
 5. Apua, nyt kyllä verenpaine nousi tuosta "vielä yli puoli vuotta kesään", omg miten se kuulostaa vähältä! :D paniikki!

  Olen tällä hetkellä aika samassa tilanteessa kehon suhteen kuin sinä. Tavoite olisi saada -10 kg kesään mennessä. En kyllä tiedä miten tulee omalla kohdalla onnistumaan. Saan blogistasi hurjasti inspiraatiota ja joka päivä pitää käydä kurkkimassa oletko postannut :)

  Lähdenkin tästä keittelemään ruusukaaleja huoh..

  -Neppis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano, apua! :D Vaikka tottahan se on kuten jenny tuolla aiemmin sanoikin, että puolessa vuodessa ehtii vielä vaikka mitä. Ei vain pidä tuuduttautua nyt siihen, että kesään on vielä aikaa… Mutta kyllä me vielä sinne kesäkuntoon päästään molemmat! :)

   Poista
 6. Blogisi on tosi inspiroiva! Kiitos :) Varmasti pääset tavoitteeseesi ja tosi hyvältä näytät jo nyt!

  VastaaPoista
 7. Oot ihan super hyvä esimerkki siit, miten oikeesti voi pudottaa painoa terveellisesti, tekemällä elämäntapamuutoksen. Tsemppiä siis sulle. Ps. Herranjumala että oot upee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo multa on muutamaan otteeseen kysytty vinkkejä ja "miten oot onnistunut, millä dieetillä olit" jne. Vastaan yleensä yhdellä sanalla, "elämäntapamuutos", ja toivon, että samanlainen valaistuminen iskisi myös siihen kysyjään. :) Mutta kiitos sulle suuresti kommentista ja kehuista, ihania piristysruiskeita nämä! <3

   Poista