perjantai 27. syyskuuta 2013

Model My Diet: silloin – nyt – tulevaisuudessa?

Model My Diet -sivustolla saa kivasti tehtyä oman näköisnukkensa, joka auttaa hahmottamaan sitä omaa kokoa peiliin tai valokuviin katsomatta joka suunnasta. Kätevä palvelu, ettenkö sanoisi. Jotenkin sitä aina uskottelee itselleen olevansa pienempi (tai suurempi) kuin todellisuudessa onkaan, joten tästä saa ainakin erittäin hyvin suuntaa-antavaa faktatietoa.

Ajattelin vetää hieman yhteen, minkälaisen saavutuksen olen tähän mennessä suurinpiirtein saanut n. 15-20kg painonpudotuksellani (arviolta, sillä en painavimmillani viitsinyt edes punnita itseäni, heh...), eli:

Sillä lailla... :D Ja sitten vertailuun astuu se ultimate-tavoite, joka häämöttää todellisuudessa _vielä_ noin 12 kilon päässä jos nyt oikein osaan arvioida. Toki elopainoon vaikuttaa moni asia ja tämä on vain suuntaa-antavaa arviointia, mutta silti:
11 kommenttia:

 1. Vähän hyvä! Oli pakko mennä heti itekki testaan tota. :D

  VastaaPoista
 2. hei vähä siistii!! mäki haluun kokeilla tätä :D kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva :) Ite en ottanut aikoinaan mitään lähtökuvia, enkä oo löytänyt mitään sopivia kokovartalokuvia siltä ajalta, niin on jäänyt vähän hämärän peittoon tuo kehitys. Toi antoi tosi hyvin osviittaa siihen. Itsestä kun tuntuu, että ei sitä nyt niin paljon ole muuttunut vaikka 20kg onkin lähtenyt, mutta kyllähän sitä sit vaan on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta, ei sitä yhtään itse osaa hahmottaa! Mulla on hämärtynyt käsitys niin lähtö- kuin nykytilanteestakin, kuvittelen kai nyt olevan edelleen samankokoinen kuin mitä kuvittelin olevani alkujaankin ja tämä yksi ja sama koko mahtuu varmaankin jonnekin noiden kahden todellisuuden väliin. Huoh.

   Poista
 4. Juu eihän tätä voi vastustaa, pakko itekin tehä samantyyppinen postaus.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, anna palaa. :D Näppärä sivusto!

   Poista
 5. Moikka! Löysin blogisi pari päivää sitten ja teki jättää kommentti. Olet saanut aikaan todella hienoja tuloksia, joten muistathan olla ylpeä niistä! Pyristelen itsekin elämäntapamuutoksen parissa, ja blogisi toimii mahtavana motivaattorina kuvineen, teksteineen ja hyvine fiiliksineen. Täydet tsempit sulle loppurutistuksiin ja tulevaisuuden painonhallintaan, asenteesi tähän kaikkeen on ihan pop! :) Ihanaa syksynjatkoa! terv. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suuresti kommentistasi, voi miten hyvä mieli näistä tulee. :) Blogi on kyllä ollut yksi suurin motivaation ylläpitäjä tässä laihduttamisessa, kun on ollut joku oikea kanava kaikelle höpötykselle ja lukuisille kuville ja sitten kun vielä kuulee vastakaikua kaikkien näiden ihanien kommenttien kautta niin ah... Ei sitä oikein osaa selittääkään. :) Kiitos siis sinulle ja reipasta syksynjatkoa sinnekin!

   Poista
 6. Kävin testaamassa, mutta en voinut kuin nauraa lopputulokselle :D. Siis lähtöpainon ja tavoitepainoni välissä on eroa 5kiloa, mutta kuvissa se näyttää n. 20 kg erolta :D. En ihan luottaisi tuohon, toisekseen näissä ei olla ollenkaan huomioitu esim liikunnallista aktiivisuutta. Mutta hauskaa oli :D

  VastaaPoista