Viikon aikana omaan ruokavalioon kuuluu pääsääntöisesti uunissa paistettu kanafilee (100g), randomeja kasviksia (200g) ja riippuen siitä, onko kyseessä lounas vai illallinen, yksi kanamunanvalkuainen tai pastaa/riisiä (40g). Siispä kun tulee tehtyä jotain normista poikkeavaa ja siitä tulee jopa ihan hyvääkin, täytyy siitä toki ottaa kuva blogiin. :D Tosin pakko myöntää, jauhelihaa toista päivää mussuttaessa tuli oikein ikävä kanafileitä, ne kun on vaan niin hyviä!
Paistettua naudan jauhelihaa (max. 10% rasvaa) ja paistettuja porkkanoita, uunitomaatteja noin 200g ja kanamunanvalkuainen.
Jauheliha-porkkana-makaronimössö ja tuoretta tomaattia noin 200g.
Jauhelihakeiton valmistusta, mm. herkulliset ja aineenvaihduntaa kiihdyttävät chilit taustalla :D
THE Jauhelihakeitto!
Pääosissa: Jauheliha, porkkana, peruna, palsternakka, purjo, selleri (erittäin hyvä aineenvaihdunnan kiihdyttäjä!) ja chili sekä mausteita iso läjä.
Perjantain ultimate-herkkulounas: naudan ulkofileepihvi (200g halkaistu kahdelle hengelle puoliksi), wok-vihanneksia uunissa ja kanamunanvalkuainen! Lihan voi toki paistaa haluamaansa kypsyysasteeseen, mutta itselleni medium-rare on parasta mitä tiedän! Kasvikset ja kanamunanvalkuainen katosivat aika nopeasti lautaselta tällä kertaa, jotta pystyi loppulounaan keskittymään 100%:sesti lihaan. <3
Ja loppuun vielä kuva ikuisesta rakkaudestani, kanafileestä :D Tällä kertaa keitettyjen baby-porkkanoiden kera!
Ja loppuun vielä kuva ikuisesta rakkaudestani, kanafileestä :D Tällä kertaa keitettyjen baby-porkkanoiden kera!
Lisää postauksia! Haluun lukemista! :D
VastaaPoistahuomenna :D
Poista