perjantai 12. kesäkuuta 2015

Huomenna kotiin (+ vlog)


Nytkö se jo loppuu? Neljä viikkoa muka oltu Saksan mantereella ja tuntuu kuin olisin vasta tupsahtanut tänne, eikä. Lähtöhetki lähenee ja tunnelma haikenee eikä asiaa suinkaan helpota mahdollisuus siirtää lentolipun päivämäärää eteenpäin vaikka hamaan tulevaisuuteen. Yritän kuitenkin olla vaipumatta surkeuteen, sillä Suomessakin on vaikka mitä kaikkea kivaa ja nämä hauvelit + vauveli + vanhempansa tulevat kyllä perästä ihan pian, ei tässä mitään hätää. Iloisesti vain eteenpäin. :)

Suomeen tuliaisina tuon läjäpäin vaatteita, suklaata, shampanjaa (joka vielä odottelee lentokentällä) ja ainakin pari extrakiloa vyötäröllä, HEH. En ole nyt pariin viikkoon käynyt vaa'alla, mutta toivon hartaasti, ettei määrä ole sentään tuosta enää kasvanut. Suomessa sitten taas ryhtiliike ruokien ja treenin suhteen ja huolimatta viime yön painajaisestani, jossa olin lihonnut ainakin +5kg ja täysin kauhuissani siitä, en aio kantaa murhetta tällaisista asioista – kaiken saa kyllä alas taas ennen pitkää ja lomakilot jos jotkut on kyllä täysin ansaittu, sen verran tässä on saatu niiden edestä nauttia kaikenlaisesta! =)

Huomenna sitten tosiaan heti aamusta lentokentälle, jossa pääsen taas hämmentämään lentoemäntiä menemällä normaaleissa vaatteissa pukumiesten joukkoon business-loungeen ja -luokkaan (#prettywoman) ja iltapäivästä jälleen Suomessa, jonne yritän tuoda helleaallon mukanani tuliaisena. Tulin muuten tänne yhden matkalaukun kera, mutta lähden kahden kanssa, köh... Loppuun saatte vielä nauttia siitä ainokaisesta, mutta pitkähköstä vloggauksesta, jonka sain aikaiseksi Saksan reissultani kuvailla, bitte schön:Tschüß. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti