perjantai 26. kesäkuuta 2015

Alennuksia viikonlopulle :)

Normaalisti mulla menee aivan ohitse kaikki alennuskoodit, mitä sähköpostiin tupsahtelee vähän väliä, mutta nyt aion ryhdistäytyä ja vinkata edes kertaalleen teillekin siltä varalta, että joku on siellä jo sormet syyhyten odotellut jotain bonusta nettishoppailuunsa. Parastahan on, että näiden alennuksien myötä ei tarvitse edes perustella itselleen, miksi ostaa jotain, kun näillähän käytännössä vain säästää rahaa eikä tuhlaa sitä. :D No mutta, asiaan.


Fitnesstukulla on tällä hetkellä kaikki vähintään -15% alennuksessa ja moni tuote suuremmallakin alella. :)) "Pomot lomailee" -kampanja on määrittelemättömän ajan voimassa eli kannattaa toimia ripeästi, mikäli omasta mömmökaapista vain löytyy tilaa. Omat kestosuosikkini täältä ovat mm.

~ 12-pack Quest Bareja 23,90e (puhdas "cheat-clean" proteiinipatukka)
~ Whey-80 14,37e (hiilariton superhyvä proteiinijauhe) tai Whey-100 22,86e (puhtaampaa, korkealaatuisempaa, soveltuu laktoosi-intoleranteille)
~ 15-pack Goodlife-proteiinipatukoita 17,50e (vähäkalorinen, superherkku)
~ koko elintarvike-osasto on kuin laihduttajan karkkikauppa, aah...Tarkemmat ohjeet Feelunique-shoppailulle löytyvät täältä eli tässä on kyseessä ehdoton lempparini kosmetiikkatuotteiden osalta. Nykyään tulee tilattua vain ja ainoastaan Feeluniquelta, sillä samat tuotteet saa heiltä huomattavasti edullisemmin kuin Suomen verkkokaupoista tai kivijalkamyymälöistä. :) Esimerkkejä tarjouksista:

~ BareMinerals-tuotteet ilman koodia -20% vain tämän päivän (26.6) ajan
~ GHD-suoristusraudat alkaen 125e


Ahh slurps grrr... Jos jokin kauppa saa kyseisen lausahduksen aikaan, niin Sportamore. Tähän sydänsilmäinen emoji. Sportamorella samaa ideologiaa kuin kahdessa aiemmin mainitussakin; nopea, edullinen, laaja valikoima ja erinomainen asiakaspalvelu. Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan, on jälleen kuin treenarin karkkikauppa. :) Tarkkana tyttönä olen aina vertaillut samojen tuotteiden hintoja eri nettikaupoista ennen ostamista ja säännöllisesti Sportamore on ollut aina edullisin.

~ Tästä suoraan alepuolelle, alennuksia jopa -50% saakka

Osa linkeistä toteutettu affiliate-linkkeinä TradeDoublerin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti