perjantai 5. kesäkuuta 2015

Grilli, kelit ja jääkaappi kuumana


Tänään lautaselle eksyi grilliruokaa; lammasta, nautaa, possua, kasvis-halloumivartaita, maissia ja vihersalaattia. Simppeliä, herkullista, helppoa ja omalla tavallaan myös terveellistä! ...joskin päivän aikana tuli nautiskeltua myös jäätelöä, täytyyhän tässä toki joku tasapaino elämässä pitää. =)

Aurinko hemmottelee muutenkin Etelä-Saksassa, kun taivaalta porottaa +30 celsiusta ja minätyttö valelen itseeni spf-30:stä parhaani mukaan (silti punoitan). Viimeiset kaksi päivää on tullut käytännössä vietettyä aamusta iltaan asti ulkona – ensin hauvelit aamupisulle, sen jälkeen puutarhakalusteiden hiomis-, pesu- ja öljyämisoperaatiota pitkin päivää välillä riippukeinun lämmöstä nauttien jonka päälle taas lenkkiä, jonka päälle taas lisää hiomista ja öljyämistä ja riippukeinua. Ja välillä sisälle vilvoittelemaan, heh!


Ilmeisesti Suomessa ei juurikaan hellesäistä olla nautittu viime päivinä, mutta sepä ei Turussa asustavaa jääkaappi-pakastintani ilmeisesti haittaa – hänellä on ollut omat hellebileet asunnossani, kun omistaja kerran noin julmasti hylkäsi reppanan Turkuun omiin oloihinsa. Toisin sanoen jääkaappini on pakastinta myöten mennyt kaputt tuntemattomana ajankohtana x ja valuttanut koko sisältönsä keittiön parkettilattialle mukavaksi harmaanhomeiseksi ja ennen kaikkea löyhkääväksi mömmöksi.

Onni onnettomuudessa, etten joutunut kuitenkaan itse tätä kohtaamaan sekä ennen kaikkea siivoamaan, vaan rakas ystäväiseni pääsi postinhakureissulla todistamaan kaiken omin silmin ja nenin. :D Raukkaparka... Onneksi olen täällä niin zen-tilassa, ettei edes tämä draamanpoikasen yritys pääse läpäisemään sisäisen rauhani panssaria, vaan totean vain, että kaikenlaista sitä sattuukin ja kyllä se siitä, uutta jääkaappi-pakastinta odotellessa. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti