sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Ulkotreeniä ja rantafiilistä

Ihanan rentouttava helleviikonloppu, jonka allekirjoittanut on viettänyt vähän erilaisissa merkeissä. :) Lauantaiaamu alkoi tällä kertaa hieman eri puitteissa kuin kuntosalin neljän seinän sisällä nyhjöttäen, mutta täysin saliohjelman mukaiset liikkeet suorittaen:



Kuvan koira ei sisälly treeniin muuten kuin tulemalla halittavaksi vähän väliä. No animals were harmed during this picture. :) Taustamusiikkiakaan ei raaskinut laittaa, vaan linnunlaulun tahtiin mentiin auringon alkaessa porottaa hetki hetkeltä lämpimämmin. Kyllä kelpaa! <3 Voisinpa aloittaa jokaisen aamuni näin, ah...

Treenin jälkeen sitten läheisen järven rannalle uimaan kera perheen ja veljenpojan enkä tiedä, kumpi meistä odotti enemmän uimista, viisivuotias veljenpoikani vai minä. :D Edelleen ajatus itsestään bikineissä isoimmilla uimarannoilla luo epämukavuusalueen, mutta näillä pienillä rannoilla ei onneksi paljoa kiinnosta. Viihdyin myös hetken kamerankin edessä isosiskoni räpsiessä kuvia, joten loppuun hieman toisenlaisiakin kuvia kuin niitä ainaisia peiliotoksia, toivottavasti tunnelma välittyy! :) (Ps. Ihania mustelmia mulla jaloissa... Ovat tulleet aikaisemmista salitreeneistä, mistäs muualtakaan. :D)

2 kommenttia:

  1. Voi, ihana kesä ja niin kesäiset kuvat!:) Ja miten mahtava tapa aloittaa kesäpäivä jo aamulla ulkona kuntoillen! Saisi tulla vain pian taas takaisin nuo kesäkelit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, ihanat kesäkelit ja toivotaan, että tulee pian taas lämmintä! :) Toisaalta eivät nämä sateisetkaan säät täällä välissä niin hirmuisesti haittaa, sillä silloin voi mennä paremmalla omatunnolla salille treenaamaan - ja pienessä tihkusateessakin on vain piristävää lenkkeillä. <3

      Poista