maanantai 26. toukokuuta 2014

Shopping in the name of #fitness hehe

Urheilun, hyvinvoinnin ja terveyden nimissä tilatut tuotteet ovat kuin sijoitus itseensä, eikö? Kyllä kyllä. Tykkään itse tilailla nettikaupoista versus kivijalkamyymälät, sillä netissä kaikki tuotteet ovat vain muutaman klikkauksen päässä ja postikin on lähempänä kotioveani kuin suurin osa myymälöistä. Turustakin löytyisi esimerkiksi Fitnesstukun myymälä, mutten ole vielä koskaan päätynyt marssimaan sinne asti, sillä tilaamisen helppous on aina vienyt voiton.

Postissa tulee siis ravattua suht ahkeraan ja kuulinkin tässä yksi päivä jo naljailua siitä, että miten usein se Eve sieltä Fitnesstukulta oikein tilailee. No en mielestäni kovin usein... Kai. :D Vähän väliä täytyy tehdä kuitenkin varastontäydennystä ja tietenkään en raaski tilata alle ilmaisten postikulujen, joten tarvittaessa sitä voi yhdistellä vaikka isoveljen kanssa tilauksia. Ja kun viime viikolla tein (omasta mielestäni pitkästä aikaa) tilauksen Quest Bar -tarjouksen perässä (12kpl 29,90e), niin postissa odottikin hetken päästä itse tilaamani paketin lisäksi yllätyspaketti!


Paketista löytyi siis:

Ripped Hardcore Liquid -energiajuomaa, makuina sekä Peach-Mango että Pomegranate ja herkkuja molemmat! Keltainen maistuu persikkaiselle ja punainen ihan... No, jollekin punaiselle mehulle. :D Molemmat ovat siis hiilihapotettuja juomia ja yksi pullo sisältää noin neljän kahvikupillisen verran energiaa, joten boostia riittää!

~ Star Nutrition Goodlife -patukoita kolmessa eri maussa: Caramel Coco (suosikki!), Chocolate Fantasy ja ainakin itselleni uutuutena Coconut Dream. Jokaiselle löytynee suosikki näistä patukoista, sillä eri makuja ainakin löytyy vino pino. :)

~ Star Nutrition Whey-100 ehkä ultimate-lempparimaussani Vanilla-Pear. Whey-100 eroaa perinteisestä Whey-80:sta siinä, että se sisältää 100 % nopeasti imeytyvää heraproteiini-isolaattia, on valmistettu viimeisimmän tekniikan avulla ja on sen vuoksi vähälaktoosinenkin. Vähän laadukkaampaa tuotetta siis ja katsokaapa muuten tuotteen arvosteluja, voisiko olla enää tyytyväisempää sakkia? :)

~ Star Nutrition Only One Regular -monivitamiinit ja CLA Advanced, joita olenkin jo ehtinyt testailla aiemmin ja kuuluvat vitamiinivarastooni sekä lisäksi Fitnesstukku-shaker ja -juomapullo. Kyllä nyt neidin kelpaa! :) Into piukassa jaoin mm. proteiinipatukoita työkavereille maisteltavaksi ja todella positiivisia kommentteja tuli heiltäkin, maistuvat kuulemma ihan suklaapatukoille – ja senhän jo itse tiesinkin, heh.

Sitten vielä se oma tilaus, josta löytyi seuraavat:


~ Puhtaita, vain minimaalisesti sokereita sisältäviä ja mauiltaan taivaallisia QUEST BAR -proteiinipatukoita. <3 Olen laittanut nämä kyseiset maut varmaan seitsemän kertaa seurantaan ja itkenyt krokotiilin kyyneleitä, kun ne ovat loppuneet nenäni edestä kesken. Tällä kertaa olin siis nopea ja tarjouksen bongattuani tilasin salamana kolme paketillista kolmessa lempparimaussani: Chocolate Chip Cookie Dough, Double Chocolate Chunk sekä ultimate-lemppariksi samantien noussut Cookies & Cream! Halleluja, nyt elämästäni ei puutu mitään. Ai miten niin addiktoitunut?

~ Jack3d Advanced -latausjuomaa testiin jo nyt, vaikka varsinaisesti tämä kaveri tulee kunnon kulutukseen bulkkikaudelle 1.8 alkaen. Makuna pitkän pohdinnan jälkeen Raspberry Lemonade – tuoksuu hyvälle, mutta maistamaan en ole vielä päässyt. Tästäkin varoiteltiin, että maistuisi (muka) kamalalle, mutta luulenpa rakastavani myös tätä tököttiä, kun se BCAA+ ja Octanekin maistuvat ihanalta, hehe.

... Eikä siinä vielä kaikki! Joku saisi nyt tulla leikkaamaan pankkikorttini kahtia kiitos. Heräteostoksena pakko esitellä vielä Ruohonjuuresta mukaan tarttuneet Smooze Fruit Ice -hässäkät, jotka ovat siis kookosmaitopohjaisia pakastimeen laitettavia "mehujäitä" tai mössöjä tai mitä ikinä. Näitäkään en ole vielä maistanut, mutta voi miten suloisilta ne näyttävät. :)


Ja vielä yksi juttu. Tämä on viimeinen, lupaan. Puhdistamon luomu-viherjauhe, jonka sain pt:ltäni ja jota on tarkoitus 'nauttia' yksi teelusikallinen joka aamu. Maku nyt ei ole mikään päätähuimaavan ihana, mutta terveyshyödyt sitäkin paremmat.


Tietynlaisia tuotteita sitä tottuu tilaamaan aina samasta paikasta ja voinkin aidosti ja vilpittömästi todeta, että eniten nettikaupoista tulee kulutettua Fitnesstukkua ja Hyvinvoinnin Tavarataloa. Molemmissa on karkean vertailun pohjalta mielestäni a) edullisimmat hinnat, b) jatkuvasti hyviä tarjouksia, c) erinomainen asiakaspalvelu ja d) todella nopea toimitusaika. Ja lisätään joukkoon vielä e) laaja valikoima eri vaihtoehtoja. :) Ihan kaikkea ei löydy näistäkään kaupoista ja silloin olen joutunut tilailemaan tuotteita muualta, mutta käyttömukavuus on silti toisia verkkokauppoja kokeillessa ollut edelleen ylivoimaisesti näiden kahden puolella. Me likes! <3

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

14 kommenttia:

  1. Minultakin löytyy tuota luomu-viherjauhetta, mutta purkki on lujunut kaapissa jo kuukauden päivät :D En vain keksi miten käyttäisin sitä. Vedätkö siis suoraan teelusikallisen jauhetta naamariin, sekotatko mehuun, veteen, rahkaan ym? Mielestäni se pilaa ruokani jos sekoitan sitä johonkin. Eilen kokeilin sokerittomaan mehukeittoon, ei edes sekoittunut siihen kunnolla, huoh. Miten sinä käytät sitä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veteen olen toistaiseksi sekoittanut ja eihän se mitään herkkua tosiaan ole, mutta yhden (pienen) vesilasillisen vetäisee kyllä vähän hampaat irvessäkin. :) Sitruunaveteen sekoittamista olen harkinnut, mutten vielä toteuttanut ja olen kuullut tätä juotavan myös protskujuoman kanssa. Sen mukaan siis, mikä sopii omaan ruokavalioon ja makuun, testailemaan vaan! :D

      Poista
  2. Kerro sitten, miten tuo uudistunut Jack3d toimii! :)

    Vanha Jack3d oli suorastaan legendaarista tavaraa, harmi että sen myyminen kiellettiin. Mulla on onneksi varastossa vielä muutama purkki, se nimittäin TOIMII :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron! Tänään lähtee vasta ensimmäistä kertaa testiin, mutta kehuttua tämä tuntuu olevan. :) Aiempi taisikin olla tykimpää tavaraa, dopingia suorastaan eikö? Heh...

      Poista
  3. Mä oon niiiii-in kade sulle noista paketeista joita saat :) Pitäis varmaan itsekin tilailla tuolta jotain ja hehkuttaa blogissa, jos pääsisi yhteistyöhön, mut harvemmin tulee mitään vaan tilattua mistään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mä oon puolestaan niiiii-in kiitollinen näistä. :) Mutta kannattaa ehdottomasti surffailla vähän valikoimaa vaikka Fitnesstukulla, sillä protskujauheita (Star Nutrition Whey) saa sieltä ihan tajuttoman hyvällä hinta-laatusuhteella – ja muitakin tuotteita tietysti, riippuen vain siitä, mitä keksii tilata ja uskoo tarvitsevansa. Mulla ainakin niitä tarpeita syntyy yllättävästi lisää siinä selailun lomassa... :D

      Poista
    2. Kuule nyt lähti itselläkin tilaus matkaan, kun ostohyvityksen kautta sai extrapisteet tilauksesta. Tilasin samanlaisen foam rollerin mitä tuolla alakerran salillakin on, sit pussi statr nutritionin whey100:aa ja moooooonta quest barin ja goodlifen patukkaa :D

      Poista
    3. Nonni! :D Goodlifeihin et voi kyllä pettyä, oli maku mikä tahansa. <3 Quest Bareissa mulla on suosikkeja ja vähemmän-suosikkeja, mutta niiden ravintoarvot ovatkin niin hyvät ettei tosikaan. Missä maussa Wheytä? :)

      Poista
    4. Suklaa-addiktina testaan aina ensin suklaanmakuisen :) Olisko muuten mahdollista testata pientä annosta sitä sun vanilja-päärynää? En uskalla ostaa kokonaista satsia mitään uutta makua jos en ole maistanut aiemmin...

      Poista
  4. Fitnesstukku ja Hyvinvoinnin tavaratalo on munkin ehdottomia suosikkinettikauppoja tällä saralla ja perustelut on samat. Nytkin tilasin su-iltana Fitnesstukusta tavaraa ja tänään iltapäivällä tuli viesti, että paketti on pakettiautomaatissa. Mahtavan nopeaa palvelua. Ja valikoima tosiaan on hyvä, samoin hinnat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, todellakin! Ei tarvitse kauaa tuskailla, jos jokin tavara loppuu omista varastoista, kun täydennyksen saa helposti ja nopeasti. :)

      Poista
  5. Päivityksiä eve! Mitä kuuluu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulossa jahka ehdin istahtaa kunnolla koneen ääreen!! :)

      Poista