maanantai 19. toukokuuta 2014

Hands Free -lenkkejä

Ihanat kesäkelit ovat saapuneet, ahh. Lämpö lisääntyy, vaatteet vähenevät ja taskut loppuvat kesken. :D Mulla ei ainakaan ole kaikissa juoksutrikoissa edes sitä pientä taskua avaimille, kännykästä nyt puhumattakaan, joten tässä omat ratkaisuni kännykän (kuulokkeineen) ja avaimien kantamiseksi mahdollisimman kevyin ja tottakai suloisin menetelmin:

Vyölaukku
Tämän olen omistanut jo vuodesta nakki ja papu alkaen H&M:ltä, mutta näitä löytää varmasti mistä tahansa urheilukaupoista. Näppärään vyölaukkuun menee sekä avaimet (pienempi tasku) että puhelin (isompi tasku) ja tottakai urheiluun tarkoitetussa vyölaukussa on myös pieni aukko, josta puhelimen kuulokkeet mahtuvat kätevästi läpi. Tämä toimii hyvin kävellessä, mutta juoksussa saa vähän väliä olla nykimässä oikealle paikalleen, sillä ainakin omalla kohdallani vyö tuppaa pikkuhiljaa askel askeleelta hivuttautumaan ylemmäs. Tästä pääsemmekin seuraavaan yksilöön, eli...

Käsivarsikotelo
Uusi, pirteä ystäväiseni, jonka kanssa aloittelemme nyt kesän kanssa yhteislenkkejä, heh. Tähän menee luonnollisesti vain puhelin, mutta takaa löytyy tuttuun tyyliin aukko kuulokkeille ja testaillessa pakko todeta, että kyllä vain tekee elämästä helppoa. Siinä missä vyölaukku saattaa nykiä nappikuulokkeita pois korvista, on tämä huomaamaton kaveri kiltisti paikallaan käsivarressa ja pysyvät kuulokkeetkin siellä missä pitää. Pehmoinen ranneke vain käsivarteen, puhelin nappikuulokkeineen sinne ja menoksi, toimii myös salitreeneissä ja HIIT:issä. :) Tämä kyseinen yksilö tuli yhteistyön merkeissä Lux-Caselta ja sivustolta saa nyt vielä -20% alennuksen koodilla JJ20. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan, mikäli tällainen ranneke vielä puuttuu kokoelmasta ja kyseistä alennuskoodia voi hyödyntää tottakai mihin tahansa sivustolta löytyviin tuotteisiin. :)

Onko muuten ihan hituisen huomattavissa kävijäkatoa salilla näin hellepäivinä, huh huh. Eipä siinä, nauttikoot jokainen tottakai auringosta ja vaikka vaihtelun vuoksi ulkoilmatreeneistä niin kauan kuin näitä ihania päiviä riittää (ja niin aion itsekin tehdä), mutta omalla kohdallani aurinko ei muuta silti treeniohjelmaa suuntaan eikä toiseen. Salin neljän seinän sisällä viihtyy edelleen hyvin niin helteellä kuin kaatosateellakin ja mitä vähemmän porukkaa ympärillä, sen parempi. :) Tällä reseptillä mennään sitkeästi ja ilomielin pitkin kesää, nams!

Postaus toteutettu yhteistyössä Lux-Casen kanssa.

12 kommenttia:

  1. Itse sain joululahjaksi käsivarsikotelon ja nyt kesän tullessa sitä pääsee toden teolla käyttämään :) odotan käsivarsikotelolta käytännöllisyyttä..katsotaan olenko tähän yksilöön tyytyväinen vai vähemmän tyytyväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että olet tyytyväinen! Itse ainakin olen enemmän kuin iloinen tosta, tekee lenkkeilystä taas astetta helpompaa :)

      Poista
  2. Mä just eilen blogissa postasin käsivarsikotelokokemuksistani. Omaan käyttööni se ei ollut ihan kovin näppärä ja nyt onkin mielessä jotain muuta tuon tilalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah joo, kävinkin lukaisemassa! Totta, että jos tykkää napsia kuvia lenkin aikana, niin sen joutuu sitten kaivamaan aika epäkäytännöllisesti pois rannekkeesta ja siinä mielessä vyölaukku on näppärämpi. :)

      Poista
  3. Miten ihmeessä tuon kans voi tehdä käsitreeniä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä en ole vielä testannut, mutta ainakin jos omistaa bluetooth-kuulokkeet, niin ei luulisi olevan ongelmaa. :)

      Poista
  4. Kannattaa ostaa se walkmanin vesitiivis soitin. Ei johtoja eikä muita piuhoja. Sopii mihin tahansa treeniin.

    VastaaPoista
  5. Mulla ollu n. 6kk käytössä ihan joka paikassa. :) alle 100e maksaa. En vois edes kuvitella urheilevani johdollisten kans enää. Siihen saa älyttömästi biisejä ja eri soittolistoja...... linkitän sen sulle tähän ni pääset tutustuun..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti tiedosta ja linkistä, näyttää tosi näppärälle! Äh, nyt tekee mieli klikkailla kaveri kotiin... :D

      Poista
    2. Kiitti vinkistä, meinaan tuota Lux Casea :) Mulla kun käsivarsikotelo on ollut, mut Se oli Lidlin versio ja siinä on Se käden ympärille tuleva kuminauha ihan liian ohut. Ja mä en saa sitä tarpeeksi kireälle. Meni suht ok takin kanssa mut nyt nou nou... Tilasin tuolta sit uuden (ja toivottavasti paremman) :)

      Poista
  6. http://www.sony.fi/electronics/nappikuulokkeet/nwz-w273-nwz-w274s

    Tossa tietoa soittimesta. Kanattaa hintavertailusta kattoo mistä saa halvimmalla. Mä tilasin webhallenista. :)

    VastaaPoista