maanantai 9. syyskuuta 2013

Next up: 10 viikkoa, -10 kiloa!


TÄSTÄ LÄHTEE – kymmenen viikon päästä tavoitteenani on olla kymmenen kiloa kevyempi!

Vaikken vaakaa niin orjallisesti tuijottelekaan eikä tuo miinus kymmenen kiloa ole kuin nimellisen karkea tavoite, niin tällaisella konkreettisella tavoitteella luulisi saavan ne loputkin ylimääräiset pikkuhiljaa kropasta karistettua. Kilo per viikko kuulostaa omaan korvaani jopa liian hitaalta aiempaan tahtiin verrattuna, mutta kyllähän tässäkin hommaa riittää. Sinnikkyys palkitaan sitten toivon mukaan marraskuun 18. päivä maanantaina, whiih! Saanko haastettua ketään ruudun toiselta puolelta mukaan kymmeneksi viikoksi? Aikahan kuluu joka tapauksessa hurjan nopeasti, joten eiköhän oteta hyöty irti siitäkin ajasta. :)

Ja tuttuun tapaan pidän itseni ja teidät ajantasalla kehityksessä blogin kautta, todennäköisesti apauttiarallaa viikoittaisella seurannalla jos vain suinkin muistan ja jaksan. Wish me luck!

30 kommenttia:

  1. Siis mun on pakko tulla kommentoimaan kuinka uskomaton sä olet! oot ihan mun inspiraatio, ja se miten oot pudottanu painoa se on vaa nii ihanaa että näkee miten sä toteutat sen mitä haluat !(: jatka samaan malliin olemalla ihana inspiraatio minulle ja myöskin muillekkin..
    mulla olis kyl nytten kysyttävääkin.. että olen vasta alkanut käymään salilla ja tietenkin reidet on mun ongelmaalue ja mua pelottaa jos treenaan liikaa niin niistä tulee lihaksikaat, mutta onko se mahdollista? koska tällä hetkellä todellakin pitäisi ennen polttaa kaikki rasva reisistä ja sitten vasta lihasta..mutta siis kysymykseni oli että voiko lihaksikkaat reidet tulla vaikka vasta on rasvanpoltto meneillään ?
    anteeksi pitkästä kommentista, mutta lyhyesti olet ihana ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti, kiitos paljon kun piristit päivää! :) Tosta reisihommasta en stressaisi, kyllä mulla ainakin lihaskunto lähinnä vain muokkasi jalkoja eri malliseksi, kun taas rasvanpoltto piti huolen siitä, että myöskin ne reidet pienenivät pikkuhiljaa hyvää tahtia. Onhan niissä kyllä vieläkin matkaa, mutta en alkaisi rajoittamaan lihaskuntoa sen takia, päinvastoin! Kivahan se olisi, että kun vihdoin ja viimein saa sitä rasvaa poltettua pois, niin alla on kanankoipien sijaan vähän sitä 'hyvää massaa'. :D

      Poista
  2. heh, samaa pakko sano kuin edellinen, olet ihana ispiraatio! :) ja aijonkin ottaa haasteen vastaan ;) olen vasta aloittanut gofatgo dietin ja blogin kirjoittelun, joten toivottavasti pysyn 10 viikkoa ruodussa..... noh, ehkä tällä saa enempi tsemppiä diettiin? :) jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh, kiitos ihan hurjasti kaikesta tosta positiivisesta palautteestasi. ♡ Mahtavaa, että sielläkin gfg ja haaste purevat! Jäänkin seurailemaan blogistasi, miten hyvin projekti etenee. :)

      Poista
  3. Tsemppiä =)! Mä voisin ottaa sun haasteen vastaan, mutta siten, että oon 10 viikon päästä tyytyväinen peilikuvaani. En voi 10kg pudottaa, tai ainakin luulen, että se voi olla jo liikaa, mutta kyllä ainakin 5kg voi viellä pudottaa =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, eihän se 10kg tosiaan voi kaikille olla samana tavoitteena, totta. :D Mutta loistavaa, jos lähdet mukaan 'tehokuuriin', toivon mukaan me kaikki onnistutaan vielä näissä omissa tavoitteissa lähiaikoina! :)

      Poista
  4. Täällä oma projekti alko 1.9 ja välietappi ois 22.12. Tavoitteita ei ole ku en oikeastaan edes tiedä mitä tuona aikana normaalipainoinen voi saavuttaa. Kiinteytystä nyt ainaki toivon.herkku -ja alkoholilakko kestänee siis koko tämän ajan :)

    Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, kiinteytystä nyt vähintäänkin! Herkku- ja alkoholilakko tekee varmasti ihmeitä, turvotuskin lähtee jo parissa päivässä eli olet jo varmasti huomannut kehitystäkin. :) Treenailetko myös dieetin ohessa?

      Poista
    2. Koiran kans käyn 1-2 pitempää kävelylenkkiä päivässä ja nyt olis tarkotus alottaa taas tauon jälkeen kotitreenit ja intervallit,juoksua unohtamatta. Pari kiloo nesteitä lähti viikossa jasaa nähdä mitä tapahtuu.....

      Poista
  5. Voi ottaisin haasteen niin mielelläni vastaan, mutta -10kg saattaisi olla mulle hieman liikaa. -5 voisi enemmänkin olla mun juttu... heti kun oon parantunut tästä flunssasta.

    GoOonaGo, toivon sulle tosi paljon tsemppiä GFG-diettiin! Itse tiputin sen avustuksella 25kg.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavoitteeksi vain se itselle sopiva määrä ja mukaan vaan joukkoon! :D Ja ihan huikea suoritus tuo 25kg, vau! :o

      Poista
  6. Mun pitäis saada just toi kymppi pois mutta tuntuu et en millään onnistu -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se siitä lähtee, vaikka joskus tuntuu olevan vähän tiukassa. Onneksi alkuturvotukset lähtevät helpoiten, nimim. nyt jo kilo poissa hehee. :D Pienet on ilot ja niistä on revittävä intoa, heh.

      Poista
  7. Mä en jostain syystä laihdu kovin isosti GFG:lla. Pari viikkoa noudatin sitä ennen kuin tuli mahdottomaksi tiukka-aikatauluisin muuton vuoksi ja nyt olen taas jatkanut. Toinen viikko menossa jatkoyrityst ja 400g pudonnut kuluneen viikon aikana. Kaiken kaikkiaan kun aloitin 12.8. on tippunut 1,3 kg. Tauon aikana onneksi painoa tuli lisää vain 100g eli juuri mitään.

    Jatkan nyt kuitenkin vielä, kun paino kuitenkin on laskusuunnassa. Ja mulle tää ruokavalio tekee vain hyvää, sillä ennen tätä söin todella vähän, epäsäännöllisesti ja yksipuolisesti ja elimistöni oli säästöliekillä. Vaikka söin vähän, painoa tuli ennemmin lisää kuin lähti pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm. Voisikohan sulla sitten olla keho jo siinä mielessä sopivassa tasapainossa, ettei tarvitse enää niin kauheasti pudottaa painoa vaan ennemminkin ehkä muokata rasvasta lihasta? Tai sitten GFG:n yleispätevä ohje ei vain sovi kaikille. Superdieettiä voisin suositella edulliseksi jatkoksi jos dieetin runko muutoin miellyttää, siinä on nimittäin ruoka-aineet tarkemmin määriteltyinä, vaihtelevuutta, treeniohjeet ja vieläpä eri painonpudotuskategorioiden mukaan eri määrä ruoka-aineita. :)

      Poista
    2. Mulla olisi kahdeksan kiloa vielä normaalipainoon eli sinänsä kiloja olisi vielä pudotettavaksi. Mulla ei tosin ole liikunta tässä vaiheessa hommassa mukana, mutta senkään ei pitäisi olla ongelma, sillä useat on laihtuneet jo pelkällä ruokavaliolla. Samoin itse laihduin noin 15 kiloa pelkällä ruokavaliolla aiemmin. Paino kuitenkin on enemmän laskusuunnassa kuin ennen GFG:tä eli putoaa vaikkakin tosi hitaasti.

      Poista
  8. Voi kiitos, tsemppiä tässä tarvitaankin!! :)en oo hirveesti kuullu pahaa gfg dietistä, pelkästään onnistumisia :)

    VastaaPoista
  9. Onnea tosi paljon haasteeseesi ja itsekin päätin susta innostuneena laittaa itellenikin haasteen pystyyn :) Sä pystyt siihen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon ja huippua, että inspiroiduit myös haasteeseen! Säkin pystyt, me kaikki pystytään. :D

      Poista
  10. Lähden ehdottomasti mukaan haasteeseen!:) sun blogista saa ihan mielettömästi motivaatiota! Mulla tavoitteena voisi olla kumminkin vaikkapa -8 kg, toi kymppi kuulostaa niin kovin suurelta tavoitteelta mulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whiih, hyvä hyvä! Kymppi on mullakin vain sellainen epämääräisen pyöreä luku, mahtavaahan se olisi saada täyteen, mutta vähempäänkin on syytä olla tyytyväinen. Konkreettinen tavoite olisikin ehkä parempi, joten tsemppiä sulle 8kg:n metsästykseen! :)

      Poista
  11. Moi!
    Kylläpä on todella inspiroiva muutos sussa tapahtunu! Onnittelut siitä!
    Täällä otetaan haaste myös vastaan :) Mulla kylläkin juuri tänään on kuukauden kestäneen herkkulakon vika päivä ja viikonloppuna ohjelmassa vuosipäivän juhlintaa miehen kanssa, mutta eipä yks päivä voi tätä haastetta pilaa... Täytyy sitten tsempata seuraavalla viikolla jos tää nyt meneekin vähän plussalle. Inhottava flunssa myös toista viikkoa päällänsä ja liikkuminen tauolla, mutta kiristetään sitten kun keuhkot kestää. Tsempit vaan kaikille haasteeseen ryhtyville! Kuulostaa hurjalta minusta, mutta eipä se ainakaan yrittämättä onnistu! (Ja jos jotakuta kiinnostaa, niin tervetuloa moikkaamaan www.projekti30.blogspot.com :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, sun blogi jää ainakin mun lukulistalle! :) Tietyt herkkupäivät onkin hyvä pistää kalenteriin ylös ja myöntää itselleen ne heti etukäteen, mullakin yksi poikkeus tulossa ja siitä pitäisi vielä avautua tännekin jossain välissä, jotta sen yhden päivän 'lipsahdus' olisi virallisempaa. Onneksi on kuitenkin tämä -10kg / 10 viikkoa -projekti, niin tiedostan, että siitä lipsahduksesta huolimatta tavoite ei lipsu päivälläkään. :D Flunssa on kyllä kurja, toivon todella ettei osuisi nyt omalle kohdalle kymmeneen viikkoon, jaiks...

      Poista
  12. Onnea haasteseen. Paljon olet jo sannut tehty. Minua kiinnostaa tietää millä ajot nyt jatka nämä 10 viikkoa. Samalla rdietillä vai teetko muutoksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♡ Ajattelin jatkaa Superdieetin rungolla vähän vaihdellen ja vähän 'omin päin treenaillen' eli yritän pitää tahtina lihaskuntoa vähintään 2-3 kertaa viikossa ja lenkkiä sama määrä. Nämäkin olisivat jo parannusta entiseen, hehe... :D

      Poista
  13. Moikka, mikäs viikko sulla on menossa? :) Hyvältä näyttää btw. Mä alotan huomenna myös. Erehdyin kokeilemaan toista diettiä vaikka gfg toimikin... mutta ihanaa huomenna päästä taas laihtumisen makuun. Ite pudotin gfg:llä 12kg , toisella dietillä vaan 2kg, eli täs ois 4kg vielä tavoitteeseen!Tsemppii sulle, sä et oo tässä yksin! :) Minkä treeni ohjelman mukaan muuten teet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, hyvä huomata, että selkeästi gfg toimii. Mustakin se vaan tuntuu olevan kerrassaan paras dieetti, niin laihtumisen kuin ruokailujen järkevyydenkin kannalta. :)

      Mulla noi viikot ovat jääneet vähän taka-alalle ja olen noudattanut pääsääntöisesti koko ajan arviolta viikkojen 3-6 ruokavaliota, vähän silloin tällöin vaihdellen. En syö nykyään puuroa aamuisin enkä oikeastaan kummallakaan ruualla hiilareita, joten tavallaan noudatan kolmosryhmän ohjeita, vaikka pitäisi varmaankin siirtyä vähintään kakkoseen jo. Täytyy katsella, miten etenee tässä ensimmäisten viikkojen aikana ja tarvittaessa siirryn sitten Superin orjalliseen noudattamiseen, todennäköisesti kakkosryhmän mukaisesti. :) Treeneissä mulla vaihtelee, mieluiten teen kyllä treeni1 tai kotitreeni!

      Poista