sunnuntai 18. elokuuta 2013

Tipaton tulevaisuus!

Olen tosiaan jo hetki sitten päättänyt, että loppuvuodesta syyskuu, lokakuu ja marraskuu menevät totaalitipattomalla – ei pisaraakaan, ei missään tilanteessa.

Tämä ratkaisu oli kesän rientojen ja turvotuksen jälkeen erittäin helppo tehdä, sillä olin jo alkuvuodesta tammikuusta huhtikuun alkuun asti samanlaisella tipattomalla jaksolla enkä voisi kyllin korostaa sitä hyvää oloa, mikä siitä seurasi! :) Painonpudotuksesta kun ei meinaa tulla mitään jos on vähän väliä juhlimassa, ja itselläni ainakin näitä kaikenlaisia kissanristiäisiä tuppaa ilmestymään heti kun yrittää vähänkään vähentää. Koitappa siinä sitten kieltäytyä – ellet ole sitten sattumalta 100%:sesti päättänyt olla ilman pisaraakaan, piste. :D Taktiikka toimii, kun muutamaan kertaan toistelee kavereille sitä, että tämä päätös on oikeastikin ehdoton.

Pikkujoulukautta siis odotellessa. :D

3 kommenttia:

 1. Mä päätin myös loppuvuoden tipattoman pitää oksettaa tää turvotus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, koko loppuvuoden jopa. :D Eikö edes joulukuulle helpotusta, hehe? Vaikka pakko myöntää, ettei kyllä itselläkään tee nyt mieli ottaa yhtäkään tippaa, vaikka elokuuta olisikin jäljellä.

   Poista
 2. No siihen jouluaaton tienoille jos ois juomatta. 6kg tuli kesän aikana ni vähän tympii. :/

  VastaaPoista