lauantai 3. elokuuta 2013

Instagram – fitstagram

Instagram! ♡ Olen ollut totaalisen koukussa tähän sovellukseen/yhteisöön jo sen alkuajoista asti ja tartuttanut myös muutamat kaverinikin siihen mukaan. Instagram kun ei ole mikään kuvienmuokkauspaikka, vaan ihan oikea sosiaalinen media Facebookin ja Twitterin tapaan. :)

Syy, miksi halusin kirjoittaa Instagramista, löytyy sen fitness-puolesta. Selaan IG:tä päivittäin (tunneittain jopa...) ja seuraamalla itselleni mieluisia fitnessiin ja hyvinvointiin keskittyviä profiileja varmistan ainakin reilun pläjäyksen päivittäisestä fitspirationista. Omia ultimate-lemppareitani monien, monien fitness-profiilien joukosta ovat FITNESSNINA ja JHOPKINS1986 ja nyt haluaisinkin kuulla mitkä ovat teidän lemppareitanne? :) Tiedä, vaikka saisin niiden joukosta itsellenikin uusia suosikkeja!

Halutessaan muakin voi seurailla Instagramissa evellyn0-nimimerkillä, mutta mitään sen kummempaa fitspirationia sieltä ei kyllä valitettavasti löydy. :D Ihanaa viikonloppua kaikille! ♡

3 kommenttia:

 1. Luin sun blogin just alusta loppuun! Sun annokset näyttää tosi herkullisilta ja hyviltä ja inspiroi kyllä mun kokkailuja, jotka jää usein tosi tylsiksi. Onko antaa vinkkejä lakto-ovo-vegelle? :D Tsemppiä, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. harmi, ettet vastannut: (

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, on mennyt ihan ohi toi alkuperäinen kommentti! Ihan hirveesti en kyllä osaa antaa vinkkejä, kun itselläni ei ole kyseisiä rajoitteita, muuten kyllä hihkaisisin! :)

   Poista