lauantai 18. heinäkuuta 2015

Starting on Monday


Ei tässä jaksa elokuulle asti odottaa, kun tuntuu siltä, että jo viikonloppu on liian pitkä aika syödä normaaleja ruokia jääkaapista pois ennen Superdieetti-ruokavaliorunkoa. Hyvä ystäväni, jonka kanssa aikoinaan aloitimme GFG:n ja Superdieetin vuonna 2012, vetäisi oman kuuden viikon Superdieettinsä ja laittoi motivaattorina ennen-jälkeen -kuvat tulemaan privaatisti ja sanonpa vain, että vau...

Kuusi viikkoa ei ole aika eikä mikään niin upeille tuloksille kuin mitä Superilla saa aikaan ja vaikka on hyvä muistaa, että jokainen meistä on yksilöllinen eivätkä kaikki tavat sovi kaikille, niin henkilökohtaisesti Superdieetin ruokavaliorunko on aina ollut oma suosikkini ja tuonut todella upean olon niin fyysisesti kuin henkisestikin. Siispä ajattelin kickstartata oman kutosviikkoiseni pitkästä, piiitkästä aikaa nyt maanantaina – ja todennäköisesti vloggaillen, jotta ensihetken tunnelmat pääsevät välittymään parhaimmalla mahdollisella tavalla. :) Sitä siis vielä pari päivää odotellessa.

Yllä olevassa kuvassa lautaselta löytyy jääsalaattia, avokadoa, fajita-maustettua broileria, buffalomozzarellaa, avomaankurkkua ja miniluumutomaatteja, siemeniäkin olisi ollut jos olisin vain muistanut lisätä ne lautaselle asti. Hyvvee oli, suosittelen!

Kesä on salaattien kulta-aikaa ja vinkkaankin siksi lisäämään näin mansikan satoaikana salaattiin muutamat puolitetut mansikat – sopii aivan älyttömän hyvin. Saksa-reissailun jälkeen melonit, hedelmät, juustot ym. ovat tulleet salaatteihini pysyviksi vierailijoiksi ja lautasella on vaihteeksi nähty muutakin kuin pelkkiä salaatinlehtiä ja lihaa (:---D), minkä monet pidempiaikaiset lukijat varmasti muistavat olleen melkein tavaramerkkini. Vaihtelu on kuitenkin virkistänyt, me likey.

13 kommenttia:

 1. Jee, mäkin aloitin tänään superdieetin, kun vaatteet puristaa ja posket leviää kuin milläki hamsterilla. Myös jokaperjantantainen herkkumättäminen pitäis saada lopetettua! Kivaa siis seurata sun dieetillä oloa tässä samalla, saa iteki tsemppii :-) Onko sulla kaikki lisäravinteet mukana ruokavaliossa vai vain oikeaa ruokaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuvaus :DDD sama sama, jos yhtään lohduttaa! Milloinkas me pidetään hei cheattipäivä, ohjeiden mukaisesti neljän viikon päästäkö? =) nappeja en ajatellut nyt hankkia, mutta protskujauheita löytyy kaapista ja ajattelin kyllä soveltaa muutamat rahkat (makrojen mukaisesti laskettuna) mm. protskumuffinsseihin, lisää sitten blogissa heti kun niin käy! Voitko luvata, että raportoit mulle myös, miten sulla etenee niin tuntuu enemmän siltä, että teen tätä jonkun kanssa? :D

   Poista
 2. Sitä en muista, oiskohan ollu neljäs viikko tosiaan! Sillon siis, heeelposti jaksaa ootella ;-) Onneks on nii kylmä kesä, ettei ees jätskii tee mieli!
  Itelläki tulee varmaan jonkun verran sovelleltua, mutta makrot on helppo tarkistaa vaikka fatsecretistä. Pitääpä muuten testata noita sun prodemuffinsseja! :-)
  Joo hei, lupaan tulla raportoimaan! Tsemppiä, me niin pystytään tähän!! 8)

  VastaaPoista
 3. Sit saatkin superdietillä olla lähestulkoon ilman hedelmiä 8) tuskaa mulle ollu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos aivan hirmuinen himo iskeää, niin syön sitten hedelmiä marjojen tai muiden hiilareiden tilalla :)

   Poista
 4. Tsemppiä tulevaan rutistukseen! Kuudessa viikossa saa ihan älyttömän muutoksen ja se on kuitenkin todella lyhyt aika :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos, ihan totta kyllä! Ja perään vaikka toinen kuusviikkoinen, jos tarvitsee :) aika kuluu joka tapauksessa!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Nihkeästi tähän postaukseen verrattuna, mutta tällä hetkellä menee sentään hyvin :D

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista