maanantai 27. huhtikuuta 2015

Elämäni hauskin jooga! (video & ilmaiskoodi)


Voi hyvää päivää, minkälainen kokemus eilisillan elämäni ensimmäinen kotijooga-sessio oli. Kuvittelin tekeväni tästä teille todella ammattimaisen ja zenmäisen tyynen tarinan siitä, kuinka jooga uppoaa suoraan sisimpään ja rauhoittaa vilkkaimmankin sielun, suorastaan pysäyttää hetken ja tuo eräänlaisen maailmastairtaantumiskokemuksen. Jooga, tuo pikatie henkiseen tasapainoon ja sisäiseen rauhaan. Näin sen piti mennä.

Todellisuus oli kuitenkin jotain aivan muuta; se, mitä käteen jäi, oli roimasti nauruterapiaa! Nauroin pitkästä aikaa niin paljon, että valehtelematta itkin – ja se jos jokin oli erittäin tervetullut kokemus! Ja mille nauroin? Itselleni, heh. Sillä sitä pärjää muutenkin elämässä erittäin pitkälle, kun ei ota kaikkea niin vakavasti ja ennen kaikkea osaa nauraa itselleen. Hyvää mieltä ja uusia aluevaltauksia, niistä oli siis minun sunnuntai-iltani tehty. =)


Huhheijaa. :D Jooga on itselleni edelleen kovin vieras käsite, joten nappasin itselleni kokeiltavaksi ihan perinteisen 60 minuutin joogatunnin. Kuten yllä olevasta videosta saattaa havainnoida, lähdin hommaan mukaan uteliaalla, avoimella ja rennolla asenteella – ja lopputulos oli juuri sitä mitä oli, heh. Olo oli kuin kankikaikkosella, olenhan sentään notkea kuin näkkileipä, mutta yrittänyttä ei laiteta ja juuri siitä syystä heräsi nälkä lähteä treenaamaan myös tätä osiota kehonhuollossa lisää.

Parasta koko hommassa oli ehdottomasti se, ettei tarvinnut pelätä mokaavansa tai muiden katsovan vierestä pahasti, vaan oman kodin suojissa pääsi ottamaan kokemuksen vastaan juuri sillä tavalla kuin itse halusi. Täysin vapautuneesti, täysin omana itsenään ja mikä parasta; kun en tälle kokeilukerralle saanut ketään kaveria seurakseni, niin seuranani olitte te lukijat videokuvan välityksellä – ja mikäs nyt sen parempaa tai hauskempaa seuraa. :)


Kyseessä on siis Vuoden liikuntatuote 2014 - yleisöäänestyksen voittaja, Yoogaia. Yoogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, jonka valikoimassa on erilaisia kehonhuoltotunteja kuten joogaa, pilatesta, kehonhuoltoa, meditaatiota, kahvakuulaakin jopa ja paljon paljon muuta. Kaikki tapahtuu näppärästi netin välityksellä joko livetunteihin osallistuen (omalla webkameralla tai ilman) tai jälkikäteen tallennuksia omaan tahtiin katsellen. Enää ei asioita voisi tehdä tätä helpommaksi, kynnys kokeilla joogaa on nyt niin alhaalla kuin se vain suinkin voi olla. :)

2 viikon ilmainen kokeilujakso!

Vähän nannaa teillekin. <3 Jos Yoogaia ei vielä tähän päivään mennessä ole tuttu juttu, niin nyt pääset kokeilemaan palvelusta ilmaisjaksoa kahden viikon ajan klikkaamalla tästä, rekisteröitymällä ja syöttämällä sen jälkeen omien tietojen kampanjakoodi-kohtaan GOEVEGO2015 (koodeja rajoitettu määrä). Ilmaisjakso on hyödynnettävissä uusille käyttäjille toukokuun loppuun asti eikä se sido mihinkään jatkotoimenpiteisiin eli täysin rauhassa ja riskittä pääsee kurkkimaan, minkälaisesta palvelusta onkaan kyse, nappaa siis ihmeessä talteen ja kokeile. =) Videon alussa näkyy myös ohjeet siihen, miten alkurekisteröinti ja kampanjakoodin syöttäminen onnistuu mahdollisimman näppärästi.

Siitä sitten vain tytöt ja pojat kaikki rohkeasti testailemaan omaa notkeuttaan sekä kykyä nauraa itselleen – ole ennakkoluuloton, tee jotain uutta ja repäise! Tätä olisi kyllä ehdottomasti päästävä testaamaan myös kaverin kanssa yhdessä naureskellen eli omalle isosiskolle siitä syystä tiedoksi, että mehän muuten sitten joogaillaan seuraavan kerran kun nähdään, varaudu jo valmiiksi naurunkyyneliin. :D Ja kunhan tässä hieman kehitytään sisäisen joogini kanssa, niin eiköhän se tasapainokin ala pikkuhiljaa löytyä – niin fyysisessä kuin henkisessäkin muodossa. :)


Yhteistyössä Yoogaia

6 kommenttia:

 1. Jesh! Kiitos tästä! :) Mä oon varmaan sitten kankikaikkonen 2, ei jousta eikä veny mihinkään.. Jospa NYT sais sitten niskasta kiinni tuon venyttelyn ja kehonhuollon aloittamisen suhteen.. Eilen jo venyttelin ihan oma-aloitteisesti vajaan tunnin! Tästä se lähtee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jään oottamaan kokemuksia sun blogiin, toivottavasti myös videomuodossa :---D sama täällä varsinki nyt kun huomas miten kankee ihan oikeestikin on että täytyy ehdottomasti ryhdistäytyä ja alkaa tehdä jotain asialle. Reidet vaan vihloo vielä vähän mut eiköhän kohta neki oo kunnossa ja tuolla oli jotain kehonhuolto-/palautumisjuttujaki ni ehkä niitä. =)

   Poista
 2. Paras toi "apua" lopussa :D <3 -ruttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeh, mä ite olin ylpee tosta ku ohjaaja sano "hyvä" ni automaattisesti nyökkäsin kiitokseks :D (olin hyvä pyörittelee hartioita ja päätä)

   Poista
 3. Pakko mennä kokeilemaan! Näytti niin hauskalta :D

  Nuoruustango

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ilman muuta kokeilemaan, itse ajattelin seuraavaksi lähestyä lyhyempää joogatuntia (taisi olla 15-20min), meditaatiota ja putkirullausta! :))

   Poista