maanantai 3. helmikuuta 2014

Eat clean, get lean – dieettiruokia vol 10000.

Uusi aamupalaversio: 4 keitettyä kananmunaa & avokado.

Naudan jauhelihaa, salaattia ja avokado.

Post-workout -aterian alkuvalmistelut: naudan jauhelihaa (10%) ja puoli desiä riisiä.

Kalorittomia nuudeleita, broileria ja avokadoa, slurps!

Parsakaalia ja broileria (lämmitettyinä) sekä kaveriksi jälkikäteen lisätty avokado. :)
Hätävaralounas: reilu 100g kalkkunaleikkelettä ja avokado. :DD

Aamupalaa jälleen.

Kanasalaatti...

… ja taas kanasalaatti.

12 kommenttia:

  1. Avokaadoa avokaadon perään :D

    Tuo 5 kertaa päivässä syöminen on kyllä tosi vaikeeta välillä, varsinkin jos ensimmäinen syöminen venyy kovin myöhään :D Ja vähän tuokin että ruuat mitä saa syödä, on aika rajallisia. Eilen mulla vaihtu iltaruoka kahteen paahtoleipään ja iltapala veny puol 11 asti :D nytkin päätin vaihtaa kanasalaatin rucola-mozzarella pastaan :'D Täytyy sitten illalla syödä salaattia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep jep, paljon avokadoa! <3 :D No se on ihan totta, mä oon nyt syönyt about neljä kertaa päivässä ja se on onneksi vähän auttanut ruokarytmin kanssa. Tiedän kyllä silti tasan ton tunteen, mullakin on ollut joskus ysiltä jo niin kauhea väsymys, että tekisi mieli mennä nukkumaan, mutta kas kas, ei voi mennä koska iltapala pitää syödä yhdeltätoista. :DD

      Poista
  2. Mitä mieltä olet tosta kananmunan keltuaisen syönnistä? Siitähän huhutaan ettei olis kovin hyväksi syödä liikoja. Mun entinen pt ainakin oli täysin keltuaista vastaan, mutta itse syön kyllä keltuaisineen päivineen nykyään, mutta vain yhden kananmunan päivässä. Tuo neljä alkaa jo munkin korvaan kuulostamaan hurjalta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rehellisesti sanottuna itse en koe sitä huonoksi asiaksi. Aiheesta on paljon tutkimuksia puolesta ja vastaan, sieltä vain kahlaamaan googlea ja etsimään mielestään hyvät pointit omaan mielipiteeseensä. :) En syö muita eläinrasvoja kuin kananmunan keltuaiset, joten senkään vuoksi en ole huolissani! :)

      Poista
    2. Mitäs rasvoja tuossa jauhelihassa, broilerissa ja kinkkuleikkeleessä sitten on? ;)

      Poista
    3. Noo niissä on niin vähän rasvaa (kun kanaa pääsääntöisesti syön) ettei niitä aina oikein muistakaan. :D

      Poista
  3. Voi kunpa sitä itsekin oppisi syömään avokadoa. Maistuu rikkaruohoilta ja luonnonjogurtilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti oppii jos haluaa, maku tottuu pikkuhiljaa kyllä mihin tahansa. :))

      Poista
  4. Mitä mausteita käytät kanan kanssa? :) Ja miten oikeen valmistat sen, näyttää niin herkulliselta eikä yhtään kuivalta :D omat kanat tuppaa aina paistumaan liikaa :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään paistan pannulla ja tarkastelen kypsyyttä vähän väliä veitsellä, heti kun ovat kypsiä niin otan pois pannulta. Mausteita en käytä juuri nyt lainkaan. :DD mutta aiemmin suola, mustapippuri, chili ja paprika! Tai mango-curry, se sopii myös hyvin. :)

      Poista
  5. Moikka!
    Alkuun kiitos ihanasta blogista. Löysin tänne vasta hetki sitten, mutta koukussa ollaan. Vaikutat samanlaiselta tyypiltä kuin mitä itse olen ja siksi juttujasi on kiva seurata :)
    Yksi kysymys on - miten ihmeessä saat syödä noin paljon avokadoa? Minulle on parikin kertaa tehty ruokavalio-ohjeet ja vaikkei kyseessä ole ikinä ollutkaan mikään tiukkis-dieetti, niin avokadot ovat aina olleet max. 1 päivässä, mielellään vain puolikas. En kritisoi, olen kiinnostunut :--))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ja tjaa-a, sitä sun pitäisi oikeastaan kysyä pt:ltäni. Missään blogissani en ole kuitenkaan kirjoittanut auki koko ruokavaliorunkoani, joten täytyy ottaa myös huomioon se, että ruokavalioita on vaikka miten monia erilaisia ottaen huomioon lähtötason sekä tavoitteet. :)

      Poista