torstai 20. helmikuuta 2014

Dieettiruokakokeiluja, oh my… :D

Jepajep, tässä tulee taas viime päivien erikoistakin erikoisempia ruokayhdistelmiä. Testailen eri vaihtoehtoja tällä hetkellä ahkerasti, jotta a) totun siihen, miten paljon missäkin ruoka-aineessa on proteiinia/rasvaa/hiilaria ja b) löytäisin itselleni parhaiten toimivat vaihtoehdot aamupalalle, välipalalle, lounaalle, illalliselle ja iltapalalle – sekä tietysti parhaimman järjestyksen, tällä hetkellä kun kaikki tuntuu olevan ihan sekaisin. :D En ole juurikaan päättänyt esimerkiksi sitä, haluanko 'pääruokieni' koostuvan protsku+hiilari -yhdistelmistä vai protsku-rasva -yhdistelmistä ja välipalat sitten niistä muista. On mullakin ongelmat, heh…

Broileri-viinirypälesalaattia

Broileria ja parsakaalia, kestosuosikki <3

Maitorahkaa ja vadelmia

Broileri-mozzarellasalaattia

Aamupala: savulohta, mozzarellaa (8,5% rasvaa), sitruunavettä ja vihreää teetä

:D :D :D Possun ulkofileepihvi & avokado

Tonnikala-viinirypälesalaatti

10 kommenttia:

 1. Pitääkö salaattien olla noin pelkistettyjä? Tomaattia, paprikaa, porkkanaa tms. vähän lisää makuja ja täytettä tuomaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tietenkään pidä, jokainen oman makunsa mukaan. :)

   Poista
  2. Tomaatti, porkkana ja paprika on vaan aikas hiilaripitoisia kasviksia, jolloin eivät oikein sovellu dietille. Mielummin ottaa hiilarit jostain paremmasta lähteestä.

   Poista
  3. wat?? tomaatissa 20 kcal ja 0.6g hiilaria??

   Poista
  4. kalorilaskuri.fi ~> keskikokoinen tomaatti (125g) 25kcal ja 4.8g hiilareita.

   Poista
 2. Kuinka paljon sulla tulee kaloreita päivässä dieetillä? :) itse oon just vähän huolissani siitä kuinka paljon on liian vähän/paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän uskaltaisin arvioida… Reippaasti yli 1000kcal kuitenkin, ehkä karkeasti 1400? En ole nyt yhtään jaksanut laskeskella, keskityn vain protsku-hiilari-rasva -suhteisiin ja määriin. :)

   Poista
 3. Nami nam mitä terveellisiä pöperöitä ♥ :D

  VastaaPoista