tiistai 15. lokakuuta 2013

#metoday

Mulla nyt sattui olemaan tänään kerrankin jonkin muun väriset kuin mustat housut jalassa (:D) ja satuinpa sitten ottamaan parit peilikuvatkin, että on sitten jotain vertauspohjaa myöhemmin. Olen siis Superdieetin aloitusvaiheista asti tehnyt enemmän tai vähemmän säännöllisesti jalkoihin ja peppuun painottuvaa treeniä laihduttamisen ja kevyen juoksun ohessa ja nyt olisi noin puoli vuotta takana.
Huomautan heti alkuun, että vaikka tämä tulos ei tosiaan varmasti monen vuosia treenanneen ja aina normaalipainossa olleen silmiä hivele, niin olen kyllä lähtökohtiini nähden itse jo tyytyväinen tällaiseenkin kehitykseen! :) Jos oikein tarkkaan tirkistelee, niin ehkä tuolta rasvakerroksen alta löytyy jo vähän lihaksiakin – ja lisää saa toki mielellään tulla! Itse näen asian vahvasti niin, että pidän mieluummin vaikka vähän tukevammat reidet, joiden alta löytyy myös voimaa lihasten muodossa, kuin kapeat koivet, joista ei löydy muuta kuin rasvaa. Molemmat vaihtoehdot vaativat toki työtä 'täydellistä lopputulosta' ajatellen ja sitähän tässä duunaillaankin. Jatketaan harjoituksia.

... Ja tästä sitten muistutuksena vielä sitä before-shottia. Ei kyllä naurata, vaikka samanaikaisesti vähän naurattaakin... :D No, ihminen on erehtyväinen ja tekee virheitä, mutta niistä virheistä voi sitten oppia, ottaa itseään niskasta kiinni ja muistuttaa vähän väliä itseään siitä, mitä ei halua enää koskaan olla. Painoa näiden kuvasarjojen väliltä lähtenyt tosiaan sellaiset apauttiarallaa 15-20kg ja sen toivottavasti jostain jo näkeekin. Hieman on jäänyt 'harmittamaan', että olen aikoinaan poistanut itseinhossani ne kaikkein järkyttävimmät kuvat itsestäni, sillä nyt niistä olisi paljon hyötyä vertailukuvina! Nämäkin kun olivat muka niitä kaikkein onnistuneimpia, jotka olen raaskinut ylipäätään jättää talteen, aika uskomatonta...
Kiitos ihan hurjasti taas kommenteistanne, olen lukenut niitä hymyssäsuin pitkin eilistä ja tätä päivää.  Ensimmäistä kertaa aikoihin maanantai ja alkanut työviikko ei tuntunut juuri missään. :D Pakko iskeä tähän loppuun vielä parit nykyhetken kuvat, sen verran suuresti ylläolevat pullataikina-kuvat jäivät ahdistamaan. Ihailkaa vaikkapa näitä Ginatricotin juoksutrikoita ja ihan huippusuloista pinkkiä pitkähihaista urheilupaitaa. ♡ Materialismionnellisuutta, hehee.

24 kommenttia:

  1. Näytät tosi hyvältä! :) Hurja muutos, ihan hirmuisen motivoivaa, kiitos taas tästä!! :)

    VastaaPoista
  2. oot niin upee! ♥ :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh voi kiitos, heh nyt puhutaan varmasti after-kuvista. :DD ♡

      Poista
  3. ei sun tarvitse yhtään puolustella tai vähätellä omaa tulostasi, sulla on aivan upeat jalat riippumatta siitä kauanko olet tai et ole niitä treenannut :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no, aina riittää silti kehitettävää! :)

      Poista
  4. Vau, näkeehän tosta nyt aivan selvästi, että valtavasti on muutosta tapahtunut! Milloin nuo vanhemmat kuvat on otettu? Oon vasta alkanut seurata sun blogia ja itselleenkin tulee motivoituneempi olo, kun näkee miten kovasti sä jaksat paiskia töitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mennyt noin vuosi kaikista muista paitsi blondi-kuvasta, siitä varmaan sellainen 2,5 vuotta (mutta paino +- muutaman kilon verran sama kuin muissakin). Kiitos! :)

      Poista
  5. Ihan huikeen muutoksen oot saanu aikaan! Näytät kyllä todella upealta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ Onhan siinä tosiaan muutosta jo kivasti, vaikka valmista ei ole vielä eikä varmaan koskaan tule olemaankaan, heh. :D

      Poista
  6. Edelleenki ihan mieletön muutos! Mä oon kyllä täysin samaa mieltä tosta, et ennemmin lihaksikkaat ja vähän muodokkaammat jalat ja peba, kuin rimpulakoivet ja lättänä perse :D Ja kyllähän sulla jo alkaa lihakset näkyy, älä huoli! Perästä tullaan, vaikkakin vähä jojotellen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOO, vaikka en tietysti mitenkään vähättele niitä jotka ovat toisenlaisessa tilanteessa. En kuitenkaan lähde tietoisesti tavoittelemaan niitä rimpulakoipia, heh. :D Hyvä, samassa veneessä siis ollaan!

      Poista
  7. näytät kyllä tosi upeelta! :) peppua voisit treenata hieman enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :) Joo, siinä riittää työnsarkaa ja muutenkin koko kropassa, ei olla vielä lähelläkään valmista. :D

      Poista
  8. Dat ass! Ei ihme että ne miehet siel sun työpisteel pörrää :D -ruttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps ihana toi pitkähihanen pinkki paitaaa

      Poista
    2. HAHAHAHAHAHA kun pörräiski. :D

      Poista
    3. Ja eiks oo! Ginatricot in my heart <3 :D

      Poista
  9. Näytät kyllä jo tosi hoikalta! Ihmettelen mistä meinaat sen 5 kiloa vielä irrottaa, sen verran pieneltä jo näytät :)

    Saanko kysyä minkäkokosia vaatteita käytät tällä hetkellä ja ootko jo paljonkin normaalipainosta alaspäin? Tosi upeen työn oot tehny!

    Mä alotin painonpudotuksen vuoden alussa ja sain kevääseen mennessä 19 kiloa pois mutta sen jälkeen ei oo ollu enää mitään motivaatiota ja kaks kiloa on hiipiny jo takasin. Oon just painoindeksiltä normaalipainon puolella joten työtä vielä riittäs kun löytäs sen kadonneen motivaation.. Oon mä onneks saanu tässä puolen vuoden aikana ees puolimaratonin juostua etten ihan oo laiskotellu :D tosin juoksukin sit jäi kun tavotteeseen pääs.. Oisko mitään vinkkejä miten sais taas motivoiduttua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mulla riittää vielä ylimääräistä mistä pudottaa, voisin hyvin nappaista 10 kiloakin pois. Painoindeksi huitelee normaalipainon ylärajoissa ja vaikka olen myös treenannut jonkin verran, niin kyllä se silti on korkeahko. :)

      Vaatekoosta menee varmaankin koko 40 nykyään, en ole oikeastaan osteskellut viime aikoina vaatteita ja silloinkin on vaikeaa arvioida kokoa, sillä sormet hapuavat ensimmäisenä nappaamaan automaattisesti sen vanhan vaatekoon. Juuri kokeilin erikokoisia farkkuja ja 29" menee varmasti, 28" riippuu sitten ihan housujen mallista. 28" on kuitenkin se, mitä varmaan ostaisin nykyään, etteivät housut heti löysty vaan ennemmin venyvät sitten ensimmäisen käyttökerran jälkeen sopiviksi...

      Hurjan määrän olet sinäkin pudottanut, vautsi! Pitäisitpä blogia, niin pääsisin seurailemaan. :) Me ollaan varmaan samoissa lukemissa kun kerran painoindeksitkin täsmää suurinpiirtein! Motivaatiosta tuli äkkiseltään mieleen, että perustappa blogi loppurutistukselle, taatusti motivaatio kasvaa! :D

      Poista
  10. Erittäin kovan muutoksen oot kyllä läpi käynyt ja mielestäni näytät jo todellakin normaalipainoiselta, terveeltä, ja hyväkroppaiselta nuorelta naiselta! Sun ei tarvitsis mun mielestä enää edes välttämättä pudottaa painoa, vaan keskittyä enemmänkin lihasten ylläpitoon ja kehittämiseen.. :) Itselläni on ihanteena hankkia hieman lihaksikkaampi vartalo ja aloitin myös itse blogin omasta matkastani kohti unelmavartaloa.

    Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, multa on mennyt ohi tää kommentti ihan täysin. :o Ihana kommentti joka tapauksessa, kiitos <3 Munkaan mielestä rasvanpoltto ei ole enää pääpointti, mutta se johtuukin korvien välissä tapahtuneesta muutoksesta. :) Ylimääräistä kun on tottakai vieläkin ympärillä, mutta erona aiempaan on se, ettei se ole enää niin suuri haittatekijä. Lihaksia tänne kiitos :)

      Poista
  11. Saanko kysyä paljonko painoit noissa kuvissa ennen ja paljon painat suunnillee nyt? :) Ei oo pakko sanoa tarkkaa määrää. Mietin vaa ku itellä on meneillää elämäntapa muutos ja nää kuvat motivoi mua niin paljon ! :) Eihän se painon pudottaminen tärkeintä oo vaan se miltä näyttää ja tuntuu,mutta kiinnosti vaa tietää. Oot tehnyt kyl paljon töitä ja tää oikeesti motivoi mua,kiitos !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän todella hyvin, että tekee mieli kysyä painoa. Mitähän heittäisin silleen mututuntumalta, kun en halua tai edes osaa sanoa tarkkoja kilomääriä... Painavemmillaan 80-90 välissä (kai) ja sitten after-kuvissa 70kg päälle, ja pituutta on siis 169cm. :) Toivottavasti antoi osviitaa ja kiitos todella mieltälämmittävästä kommentista. <3

      Poista