perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tonnikala-spaghetti


Nami nami nami! Tajusin eilen, että ikuisuuksia vanhaan reseptiin, erittäin simppeliin tonnikala-tomaattikastikkeeseen ei tule mitään kiellettyä GoFatGo:hon peilattuna – vain sipulia, tomaattimurskaa, tonnikalaa ja mausteita. :) Siispä hainkin kaupasta tänään puuttuvat ainekset eli itse tonnikalan ja aloin tekemään pitkästä aikaa tätä herkkuspaghettia.

Aikaakaan tähän ei mene juuri lainkaan, sillä samassa ajassa kuin pastat kiehuvat ehtii hyvin kuullottamaan sipulit, heittämään joukkoon tölkin tomaattimurskaa ja perään tonnikalat ja mausteet. Laitoin omaan kahden annoksen satsiin kolme pientä tonnikalapurkkia (56g tonnikalaa / purkki), yhden ison tölkin tomaattimurskaa ja kaksi pientä sipulia. Mausteina sitten suola ja mustapippuri sekä basilika ja oregano.

5 kommenttia:

  1. Nommm aion kokeilla tätä 8) -retu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, anna palaa! Se onki hyvää, resepti löytyy ainaki mun vanhasta kotitalouden kirjasta että jos sulla on sellanen ku 'Hyvää pataa' ni käännä sivulle 157. :D

      Poista
  2. Mä aloin nyt miettii et meijän iskä on tehny joskus jotain tällästä ja se oli hyvää vaikken muuten niin paljo tykkää tonnikalasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on samal hyvä köyhän opiskelijan vinkki ku eiks ne (me :D) syö aina tonnikalaa ja makaroonii :D

      Poista
    2. Hehhee, totta! Tää on aika universaali resepti varmaa et en yhtää ihmettele jos teiän iskä ois tehny samanlaista :D

      Poista