sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Ekat fisut

Hyvinhän se ruuanlaitto onnistuu, vaikkei kaupassa jatkuvasti ravaakaan. :) Eilisen päivän menu koostui tällaisista aineksista (aamupalan ja iltapala-protskujuoman lisäksi):
Lounas: Veteen tehty kalasoppa jossa seitiä, porkkanaa, sipulia, mausteita
 ja teelusikallinen voita keitinliemeen sulatettuna.

TADAA! Ehrmannin rahkaa ja banaani!

Pakko kyllä todeta, ettei itse rahka maistunut vieläkään hyvälle, edes makeutusaineen kera. :(

Illallinen: täysjyväspaghettia ja tonnikala-tomaattikastiketta.

7 kommenttia:

  1. Ooo tuo kastike näyttää hyvältä! Ja onnittelut rahkavälipalasta, kyllä se siitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kastike on kyllä todella hyvää, uusin suosikki tällä hetkellä. Slurps! :)

      Poista
  2. Moikka Eve!

    Onko sulla blenderiä tai tehosekoitinta? Voi olla, että oot saanutkin jo tämän vinkin useaan kertaan, mutta kannattaa heittää rahka blenderiin ja perään marjoja ja mehukeittoa tai hedelmiä tjms. ja pistää homma sekaisin. Sieillä se rahka ei ihan oikeasti maistu. :) Lisäks jos tommonen rasvaton rahka tökkii, niin kannattaa alottaa vaikkapa kermarahkoista tai rahkoista, joissa on enemmän rahkaa. Esim. Lidlin 4,4% rahka maistuu aivan kermarahkalle.


    -E-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, "rahkoista, joissa on enemmän rahkaa". Ehkäpä kuitenkin enemmän rasvaa. :D

      Poista
    2. Sauvasekoitin löytyy! Joo, tätä komboa on suositeltu nyt niin paljon, että se menee ehdottomasti seuraavana kokeiluun kunhan vain suuntaan ensin kauppaan ostamaan ainekset. :) Toivon todella, että 'rahkasurvos' (:D) on sitten vastaus kaikkiin ongelmiini! Jos ei muuten, niin vähän rasvaisempana versiona sitten alkuun, nomnom...

      Poista
  3. Kokeilepa lisätä rahkan joukkoon lusikallinen tai kaksi raejuustoa ja sekoittaa hyvin. Lisäksi voi tietysti laittaa vielä makeutusainetta ja ppääle marjat, hedelmät ja mehukeitot. Itselläni tökkii rahka todella pahasti mutta Valion rasvaton(mahtaiskohan olla 0,2% tai jotain sinnepäin) ruuanlaittoon tarkoitettu rahka ja xtran rasvaton raejuusto yhdistettynä uppoaa varsin hyvin ihan sellaisenaankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menee kokeiluun tämäkin! :) Mulla onkin nyt jo vino pino eri ideoita toteutettavaksi, mutta ne rahkat vain odottaa kiltisti kaupassa, heh. Lauantaihin mennessä olisi kuitenkin tarkoitus saada tankattua rahkaa jääkaapin uomeniin. :)

      Poista