keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Yummy in my tummy

Yritän. En niin kovasti, mutta vähän kuitenkin. Syödä terveellisesti ja puhtaasti siis, heh, jos ei käynyt vielä selväksi. Herkkuahan tällainen ruoka on – usein jopa herkullisempaa kuin mikään muu "tavallinen" ruoka – mutta silti olisi niin helppoa tehdä aamupalaksi vähän leipää, syödä päivällä vähän jotain kastiketta riisin kanssa tai vääntää vaikka annos pastaa... No, tänään mentiin kuitenkin näillä eli:


Aamupalana perinteinen herkku: kaurapuuroa (1dl kaurahiutaleita + 1,5dl vettä), pakastemustikoita ja ripaus suolaa -> mikroon 2min ajaksi, jonka jälkeen päälle 100g rasvatonta raejuustoa ja sekoitus. Menossa mukana myös kupillinen mustaa kahvia lempparimukista nauttien.


Lounaaksi itse tehtyä pulled porkia (ei ihan niin "eat clean", mutta jotain siihen suuntaan kuitenkin), peruna ja babypinaattia kirsikkatomaatteilla ja mustapippurilla. Peruna oli muuten täysin turha, huonoin osuus koko aterialla – suosiolla olisi voinut jättää jopa pois. =)

Sellaista. Ei muuta loppuun kuin perinteinen nassuselfie, näitähän meillä kaikilla varmasti riittää puhelimessa vähän liikaakin. Päivän liikuntasuoritukseksi jäi valitettavasti pelkkä luminen koiranulkoilutuslenkki, sen sijaan asunnonmetsästys ja pakkaussuunnitelmat jatkuvat jälleen tämän postauksen jälkeen. Osittain en malta odottaa ja osittain taas kaikki tapahtuu niin hurjaa vauhtia, että tuntuu, kuin aika loppuisi kesken! Huh.

2 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä isoja muutoksia nyt tulossa, joten ei ihme jos vähän pistää hirvittämään välillä. :D Kaunis nassukuva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä tosiaan riittää, mutta onneksi suurin osa on jo hoidettu ja stressattavat aiheet vain vähenevät vähenemistään! Kiitos kaunis! :)

      Poista