torstai 3. lokakuuta 2013

"Proteiinipulla"

Sain tämän ihan mahtavan reseptin alunperin proteiinipannarille, josta tuli kyllä omalla kohdallani ihan selkeästi ennemminkin resepti ihan huippuherkulliselle "proteiinipullalle". Ihana, ihana, ihana protskupulla syntyy seuraavalla ohjeella:
Tässä kuvassa vielä "pannarina" sulatettujen marjojen kera, 
mutta menee varsin mainiosti ihan sellaisenaankin!

- 4 kanamunaa (itse laitoin tosin 2 kokonaista ja 2 valkuaista, voi kuulemma laittaa myös vain 6 valkuaista)
- 2 kypsää banaania
- 2-3 rkl maitorahkaa 
- 1 1/2 dl proteiinijauhetta (itselläni Star Nutrition Whey-80 Vanilla Pear)
- 2 tl leivinjauhetta
- 1/2 tl suolaa
- 1 tl kardemummaa

Kaikki vain sekaisin vaikka sauvasekottimella ja esimerkiksi pyöreään piirakkavuokaan (pellilliseen vaatii sitten tupla-annoksen) ja uuniin. Ohjeen mukaan 200 astetta ja 10min, mutta joudun kyllä joka kerta pitämään vähintään 20min saadakseni varmasti kypsän "leivonnaisen". Ja sitten omasta mielestäni tärkein juttu ikinä; tämä on parasta vasta vetäydyttyään, mielellään jopa yön yli! Uskokaa pois, se tekee niin suuren eron makuun ja rakenteeseen. :)

Tästä satsista saan käytännössä neljän annoksen verran välipaloja, iltapaloja tai kiireessä jopa aamupaloja. Helppoa, herkullista ja nopeaa, slurps. :p

15 kommenttia:

  1. Miten tästä tehdään se "pulla"? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, taisin ilmaista homman vähän epäselvästi. :D Teen tästä siis ihan pannarin itselleni, mutta se maistuu ihan pullalta! Pulla-pannari siis. :D

      Poista
  2. Kiitos todella kannustavasta ja inspiroivasta blogista. Itse aloittelemassa omaa projektiaan..joten mielenkiinnolla seuraan. Saan oikeaa motivaatiota postauksistasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos motivoivasta kommentistasi! Yritän kovasti pitää postaustahtia yllä, mutta arki painaa toisinaan päälle. Tällaiset muistuttavat kuitenkin siitä, että ehkä sieltä ruudun takaa saattaisi löytyä kuitenkin niitä, jotka postauksia odottelisivat. :)

      Poista
    2. Niin ja oikein kovasti tsemppiä projektiisi, siitä se lähtee! :)

      Poista
  3. Sulle on haaste mun blogissa :)

    VastaaPoista
  4. Hei! Voisitko kirjoittaa välillä sellaisia edistymis- ja fiilispoustauksia? Olisi kiva lukea ihan tavallisista päivistä ja tuntemuksista miten dieetin kanssa menee ja minkälainen olo on :)

    VastaaPoista
  5. Täytyi tulla tervehtimään ihan näin ihkauutena lukijana ja sanomaan, että kiitos inspiroivasta blogistasi! Olen tässä hetkisen selannut aikaisempia postauksiasi ja ilahtunut siitä, miten ihmisläheisesti kirjoitat :) Tyylisi on realistinen, rohkea ja rehellinen ja innostat lukijoitasi. Tekstiäsi on mukava lukea, koska syntyy aito tunne, että hei, minäkin pystyn tähän! Ruokapostauksiesi innoittamana aloin jo tekemään uutta ostoslistaakin huomiselle :D Tämähän menee ihan ylistämiseksi, mutta olen yllättynyt, kun kerrankin olen löytänyt blogin, josta tunnen saavani tukea ja inspistä! Jatkathan siis kirjoittamista, täällä on ainakin yksi innokas seuraaja! Hyvää syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahdatkohan tietääkään, miten hyvän fiiliksen sait juuri aikaiseksi kommentillasi! :) ISO KIITOS niin sinulle kuin tietysti kaikille muillekin kommentoijille, juuri teidän takia tämä blogi vaan porskuttelee edelleen eteenpäin eikä kuihdu kasaan alkuinnostuksen lähtiessä omille teilleen. Todella paljon tsemppiä sinne suuntaan, ostoslista ja sen toteuttaminen onkin yksi hauskin osio dieettaillessa. Itse ainakin innostun aina kauppareissuilla ja raahaan kotiin jos jonkinmoista dieetin nimissä. :D Pitääkin varmaan tehdä taas uusi postaus siitäkin aiheesta, heh.

      Poista
  6. tarviiko vuokaa voidella..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole nyt hetkeen tehnyt, mutta muistaakseni en voidellut. Toki voi laittaa vaikka leivinpaperia tai sitten kevyesti öljytä. :)

      Poista
  7. Kokeilin tätä nyt vasta ensimmäisen kerran ja pakko sanoa, että "pullasta" tuli ihan superhyvää! Kiitos reseptistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös! Nomnom, ihanaa olla jakamassa tätä iloa :D

      Poista