torstai 6. kesäkuuta 2013

Tavoitefarkut nro 2 ~ oli ja meni!

Näiden piti olla seuraavat tavoitefarkut dieettiä ajatellen, sillä olen mahtunut niihin viimeksi 18-vuotiaana ja silloinkin vain hädin tuskin. No, nyt ne ovat jalassa ja istuvat jo paremmin kuin koskaan, vaikka parin kilon päässä täydellisyydestä ovatkin. Ei kai pitäisi valittaa, mutta mistäköhän saisin sitten seuraavat tavoitefarkut, kun nämä ovat ne kaikkein pienimmät yksilöt jotka omistan... :D Noo, vielä on tottakai matkaa edessä, joten ehkä sitä raaskisi ostaa kaupasta jo valmiiksi yhdet pienemmän koon farkut kaappiin odottamaan. :)

23 kommenttia:

  1. Sä olet tehnyt kyllä hienoa työtä! Onnea, ja tsemppiä jatkoon =)!
    Mä ostin eilen mekon, joka meni kyllä kiinni, mutta en mä siinä hengitettyä saa, jotenka siitä tuli mun tavoitemekko, toivottavasti viimeistään syksyllä sais siinä henkeäkin =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hehe, mun täytyy kanssa hankkia lisää vaatteita joissa ei saa henkeä, onneks niitäkin varmasti löytyy helposti. :D

      Poista
  2. Itse juuri ostin uudet farkut, toiset kokoa M/L ja toiset 32/34 :D Edelliset oli L/XL ja 34/34! Kyllä tuli hyvä fiilis ^^ Oliskohan S/M seuraava tavoite...? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, ehdottomasti seuraavaksi s/m-koko vaan kehiin. :)) Nää mun tais olla tuumakooltaan 32 ja venahti kyllä tämän päivän aikana niin, ettei seuraavaksi auta kuin ostaa taas pienemmät.

      Poista
  3. Oi, onnea sulle ! (:

    VastaaPoista
  4. Hienoo! Onnea tavoitefarkkuihin pääsystä :) Ihan mahtavaa lukee sun blogia, kirjotat hyvin ja on mukava nähdä mitä muut syö näin rajoittuneella ruokavaliolla. Hyvä nähdä, ettei aina tarvitse syödä samaa vaan voi tehdä muutakin muiden ideoiden avulla. :) Inspiraatio iskee aina kun luen blogiasi!

    Itselläni on myös, tosin vasta aluillaan oleva, blogi superdieetistä: http://tavat-remonttiin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi, ihana kuulla palautetta ja vieläpä positiivista. <3 Ja blogisi onkin jo lukulistallani, hehee. :D

      Poista
  5. Sellaista mietin, että ovatko kaikki marjat sallittujen listalla? Ja vielä sellainen, että eikös se niin ole, että aamupalan raejuuston pystyy korvaamaan maitorahkalla?

    Ja vielä, mahtavia tuloksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, vaikkakin vähän myöhässä! Marjat ovat kaikki sallittuja, tosin kohtuudella. :) Ja raejuustolla voi tosiaan korvata rahkan, suhde taisi olla 250g rahkaa = 200g raejuustoa (tai sitten 100g jos noudatat GoFatGo:ta). Ja kiitos! <3

      Poista
  6. Heips, löysin kivan blogisi ja luin hyvän tovin ;) sain tutulta sd ohjeet joten foorumia en pääse käyttämään, täältä löytää hyvää vinkkiä niin ei harmita niin paljoa :P tänään on kolmas päivä ja joka päivä mulla on jäänyt toinen ateria syömättä :/ en vain saa sitä mahtumaan päivään kun olen niin kylläinen... Kehtaisko sen korvata pr.patukalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän postailla lisää vinkkejä jatkossa, nyt on vähän hektistä vieläkin elämä niin postaukset ovat jääneet taka-alalle. Mutta kiva kuulla, että olet jo löytänyt apua täältä! :) Mulla oli samaa ongelmaa, mutta vähensin sitten kasvisten määrästä TAI hätätapauksessa korvasin sitten protskupatukalla tai palautusjuomalla jonkun aterian. Korvaamiseen ei kannata kuitenkaan totuttautua, vaan mieluiten sitten vähän vähemmän kasviksia, kun ne vähenevät muutaman viikon jälkeen kuitenkin. :)

      Poista
  7. Vau! Päädyin muutamien mutkien kautta selailemaan tätä sun blogia! En osaa muuta sanoa kuin VAU! Tosi upee toi -15 kilon pudotus, tosi upeeta ja onnittelut vielä tavoitefarkkuihin mahtumisesta! :) Tsemppiä vielä jatkoon <3

    http://inkaeinka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos! <3 Lämmittääpä mieltä, kun saa tällaisia kommentteja. :) Yritän nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja palata blogin pariin piakkoin säännöllisien postauksien kera!

      Poista
  8. Täällä ilmoittautuu myös uusi lukija, joka ihastui tarinaasi ja blogiisi. Niinpä heitän sulle saman tien tunnustuksen ja haasteen ja jään varmasti lukemaan seuraamaan blogiasi jatkossa. :)
    Tunnustus ja haaste on blogissani:
    http://projectmina.blogspot.fi/2013/06/tunnustus-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana haaste, taidanpa tehdä sen heti seuraavaksi! Kiitos siitä ja muutenkin kommentista, mäkin jään kyllä seurailemaan sun blogia! :)

      Poista
  9. mun äiti on ollu nyt viikon dietillä ja laihtunu 6 kiloo:))))))))))
    onnee sulle

    VastaaPoista
  10. Sun blogi on mun lemppari :D saan tältä hyviä vinkkejä! -22kg takana ja 12 päivä alkava superdietti toivottavasti sulattaa viimeiset 5kg :p tervetuloa lueskelee munkin taivalta!

    VastaaPoista
  11. Sun blogi on mun lemppari :D saan tältä hyviä vinkkejä! -22kg takana ja 12 päivä alkava superdietti toivottavasti sulattaa viimeiset 5kg :p tervetuloa lueskelee munkin taivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla ja ehdottomasti otan lukulistalle sun blogin, ootkin sitten mun idoli tässä asiassa kun oot jo noin paljon pudottanut! :)

      Poista