lauantai 12. syyskuuta 2015

Tietä sydämeen

Saarioinen Balanssi: naudanlihaa, juureksia, yrttiperunoita ja bataattiaiolia.

Saarioinen Balanssi: Chili sin carne täysjyväriisillä, avokadolla, halloumijuustolla, soijapavuilla, porkkanoilla ja chilipapu-kastikkeella.

Saarioinen Balanssi: kirjolohta porkkanoilla, yrttiperunoilla ja lehtikaalipestolla.

Proteiini-omenapiirakkaa, resepti täällä (koko piirakassa alle 800kcal).

Loimulohisalaatti

Näistä Saarioisten Balanssi-sarjan tuotteista pakko sanoa ihan vilpittömästi yksi asia: aivan älyttömän hyvänmakuisia! En edes lisää perään "...valmisruoaksi", sillä nämä päihittävät kyllä mennen tullen monet ihan tavallisetkin ateriat. Tosi maukkaita, naudanliha on varmaankin tällä hetkellä oma absoluuttinen lempparini. :) Suosittelen nappaamaan hyllystä testiin, mikäli joku päivä eväiden kanssa tulee kiirusta tai muuten vain tekee mieli testailla valmisruokaa, jossa terveysarvot, maku ja makrot erinomaisessa balanssissa.

"Balanssi-tuotteissa on sopiva annoskoko, jonka sisältämä energiamäärä sopii yhdeksi ateriaksi kevyttä työtä tekevälle aikuiselle. Kasvisten määrään on kiinnitetty lautasmallin mukaisesti erityistä huomiota: Balanssi sisältää vähintään puolet suositellusta päivittäisestä kasvisten määrästä. Kasvis- ja kala-annokset ovat lisäksi myös hyviä kuidun lähteitä. Päivittäisestä proteiinin tarpeesta täyttyy Balanssissa vajaa kolmannes, myös kasvisateriassa.

Balanssi-sarjan tuotteissa on vähemmän suolaa. Lisäksi huomiota on kiinnitetty rasvan laatuun: annokset ovat hyviä pehmeiden rasvojen lähteitä. Kaikissa Balanssi-tuotteissa on Sydänmerkki."

5 kommenttia:

 1. Mä en voi sietää mitään valmisruokia, en vaikka kuinka hyvältä maistuis. Ei vaan tunnu oikealta, jos ruoka seisoo valmiissa paketissa kauan... :o Vaikka tiedän, että eivät ne (kaikki) niin kovin epäterveellisiä edes ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti itse kokattu ruoka on se kaikkein fiksuin ratkaisu, mutta jos ja kun välillä täytyy valmisruokaan tarrata, niin itse ainakin suuntaan ensimmäisenä näiden joukkoon aikaisempien valintojen sijaan – ehkä mieluiten tuon naudanlihan, slurps! :)

   Poista
 2. Oooo, oon uskoakseni aikanani syönyt oman osani valmisruokia, enkä oikein siedä niitä enää, mutta nää tuntuu hyvältä ajatukselta kyllä! Pitääkin kokeilla kun seuraavan kerran tulee tarve :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas viime vuosina jääneet todella vähäiselle käytölle, mutta kun sitten on tarvinnut tarttua johonkin, niin olen aina ajatellut että "no antaa sitten mennä, kun kaikki on samaa moskaa" ja ottanut vain jonkun kohtuukalorillisen kaverin hyllystä. Kannattaa testata nää kolme – jos istuu makuhermoihin yhtä hyvin kuin mulla, niin voi hyvällä omallatunnolla napata jatkossa eineshyllystä noita. :)

   Poista