tag:blogger.com,1999:blog-6962498811969152204.post5288458515318949543..comments2023-09-19T16:08:56.497+03:00Comments on Go Eve Go: ♡ Vii-kon-lop-pu! ♡evellynhttp://www.blogger.com/profile/13790950856979401620noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6962498811969152204.post-84480740435997439502014-01-02T21:34:40.193+02:002014-01-02T21:34:40.193+02:00kyllä se kesäkurpitsakin kannattaa itkettää...kyllä se kesäkurpitsakin kannattaa itkettää...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6962498811969152204.post-73183953535183022532013-12-18T09:37:16.850+02:002013-12-18T09:37:16.850+02:00Uu, pitääkin itse testata ilman sitä siemenkotaa, ...Uu, pitääkin itse testata ilman sitä siemenkotaa, sehän tosiaan varmaan sen nesteen kerääkin. :)evellynhttps://www.blogger.com/profile/13790950856979401620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6962498811969152204.post-77263646647596122822013-12-15T22:51:15.119+02:002013-12-15T22:51:15.119+02:00Itseasiassa kesäkurpitsaa ei tarvi itkettää, se on...Itseasiassa kesäkurpitsaa ei tarvi itkettää, se on munakoiso joka tarvii :) Mutta tuo siemenkohta kannattaa kaivertaa pois ja laittaa täyte siihen, tällä tavalla en ainakaan itse ole siitä vetistä saanut! Mutta kiitos ideasta, täytetyt kesäkurpitsat kuuluu lemppareihini, joten tarvii pistää listalle, kun sd 6.1. alkaa!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6962498811969152204.post-68826065848117037172013-04-21T19:04:31.738+03:002013-04-21T19:04:31.738+03:00Ainiin ja tosiaan 100g lihaa/kanaa/kalaa per annos...Ainiin ja tosiaan 100g lihaa/kanaa/kalaa per annos, sama idea kuin GoFatGo:llakin. :)evellynhttps://www.blogger.com/profile/13790950856979401620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6962498811969152204.post-15350881570524468872013-04-21T19:03:55.633+03:002013-04-21T19:03:55.633+03:00Heippa ja ihan alkuun tosi kiva kuulla positiivist...Heippa ja ihan alkuun tosi kiva kuulla positiivista palautetta, kiitos! :) Sitten noista raaka-aineista, niin jep – punnitsen tarvittaessa kaiken, mutta esimerkiksi 400 gramman jauhelihapaketista on aika helppo paistamisen jälkeen vain jakaa pannun sisältö neljään lohkoon ja syödä siitä sitten lohko kerrallaan. Ongelmana taitaa olla se, että etenkin matalat lautaseni ovat ihan jäätävän kokoiset (Arabian KoKo-sarjaa), joten se saattaa vääristää todellisia suhteita. Täytyykin mainita tästä seuraavassa postauksessa, sillä et ole ainoa joka tätä ihmettelee. :)evellynhttps://www.blogger.com/profile/13790950856979401620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6962498811969152204.post-39424611480454866482013-04-21T19:01:30.635+03:002013-04-21T19:01:30.635+03:00Äh, en muistanut vaikka olisi kyllä pitänyt. :) En...Äh, en muistanut vaikka olisi kyllä pitänyt. :) Ensi kerralla teenkin sitten noin, kiitos vinkistä!evellynhttps://www.blogger.com/profile/13790950856979401620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6962498811969152204.post-65963502644228307092013-04-21T18:16:45.482+03:002013-04-21T18:16:45.482+03:00Hei! Oon jo hetkisen seuraillu sun blogia ja oon j...Hei! Oon jo hetkisen seuraillu sun blogia ja oon jääny ihan koukkuun! Kiinnostavaa juttua ja olet persoonana todella miellyttävän oloinen :) <br />Tässä lukiessani on tullut mieleeni, että miten paljon sä syöt aterialla kanaa/kalaa/lihaa ja kasviksia? Punnitsetko raaka-aineet aina? Kun siinä GoFatGo:ssa on ainakin tarkkaan määritelty miten paljon täytyy syödä joka aterialla. Olen itse GoFatGo:lla nytten, ja silmiini on ottanut se kuinka annoksesi ovat noin "pieniä", onko näin tarkoituksella? Kun tuntuu että omat annokseni ovat paljon suurempia sinun annoksiisi verrattuna :D Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6962498811969152204.post-61091677434477819842013-04-21T16:40:33.662+03:002013-04-21T16:40:33.662+03:00Muistitko itkettää sen kesäkurpitsan? Suolaa vaan ...Muistitko itkettää sen kesäkurpitsan? Suolaa vaan runsaasti päälle ja odottelua n.20min nii nesteet nousee pintaan, sit vaan paperilla pyyhkästään suolat ja nesteet pois niin ei pitäis uunissa niin kovasti lössööntyä:)Anonymousnoreply@blogger.com